Bahar Çiçekleri Jimmy Key ile Üzerinizde Açsın

Alışveriş Alışveriş Bahar Çiçekleri Jimmy Key ile Üzerinizde Açsın

Tarihler: 31 Mart 2011 Perşembe ~ 30 Nisan 2011 Cumartesi

Firma: Jimmy Key

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2011 ~ Nis 30, 2011
BAHAR ÇİÇEKLERİ JIMMY KEY İLE ÜZERİNİZDE AÇSIN

Her mevsim modanın değişmeyen adresi olan Jimmy Key, 2010–2011 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda yer alan tunikleri ile rengârenk çiçekli bir bahçeyi ayağınıza getiriyor. Cıvıl cıvıl renkleri ve çiçek motifleri ile göze çarpan tunikler, sezonun en gözde parçaları arasında yer alıyor. Son yıllarda en çok tercih edilen ve gardıroplarda olmazsa olmazlar arasında yer alan tunikleri, özellikle dar pantolonlar, taytlar ve mini eteklerle kullanarak, günün her saatine uygun kombinler yapabilirsiniz.

Jimmy Key 2010–2011 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’nda yer alan tunikleri dilerseniz kemer takarak ta kullanabilirisiniz. Şifon ve uçuşan kumaşları, fırfır detayları ile de hareketlendirilen tunikler içinden vücut tipinize en uygun olanını seçip, hem baharın hem de kusursuz bir görüntünün keyfini doya doya çıkarın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT