Baharın gelişini beklerken St|herb Göğüs Sprey’i ile kendinizi yenileyin…

Alışveriş Alışveriş Baharın gelişini beklerken St|herb Göğüs Sprey’i ile kendinizi yenileyin…

Tarihler: 31 Mart 2008 Pazartesi ~ 06 Nisan 2008 Pazar

Firma: St|herb Göğüs Spreyi

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2008 ~ Nis 6, 2008
Baharın gelişini beklerken St|herb Göğüs Sprey’i ile kendinizi yenileyin…
Baharın gelişini özlediğiniz bugünlerde kendinizi yenilemenin tam zamanı.
St|herb Göğüs Spreyi, göğüslerinizin sıkılaşmasını ve dikleşmesini sağlamaya yardımcı olacaktır. Göğüslerin sıkılaşmasını ve dikleşmesini sağlayan St|herb Göğüs Spreyi tüm seçkin eczanelerde satışa sunuldu. Yaklaşan bahar aylarında bayanların bakım listelerinde ön sıralarda yer alması beklenen ürün, göğsün dış tabakasından, dokuların derinine kadar ilerleyerek hücre yapısını hazırlıyor ve göğsün dikleşip, sıkılaşmayı kabul etmesi için gerekli ortamı sağlıyor. Göğsün hacim kazanmasına da destek veren sprey, göğüs hücrelerinin kapasitesini arttırmasına yardımcı oluyor ve özel parfümlü formülü ile bakımınıza ayrı bir keyif katıyor.

İşin Sırrı: Fito-estrojen
Fito-estrojen doğal bir hormon türüdür. St Herb ürünlerinde bulunan fito-estrojenler kadın vücudunun kendi ürettiği hormonlar (estrojenler) ile eşdeğerde algılanır ve vücut tarafından kabul edilir. Doğallığından ötürü yan etkileri minimize edilen St|herb ürünleri, A.B.D. CTFA ( The Cosmetic, Toiletry, And Fragrance Asscociation) tarafından onaylı olup, CTFA hologramı taşıyor. St|herb ürünlerinin etkisi; yaş, doğum sayısı, aşırı kilo alıp verme, menopoz, hormonal durum ve genetik yapıya göre 3 hafta ile 3 ay arasında etkisini göstermektedir. Yapılan klinik çalışmaları sonucunda ürünlerin etkilerinin çoğunlukla kalıcı olduğu tespit edilmiştir.

Günün herhangi bir saatinde göğüs ucuna gelmeyecek şekilde 5-6 damla sıkılarak, göğüs iyice emene kadar 3–5 dakika masaj ile uygulanan ürün, içeriğinde bulunan bitki özlerinden elde edilen, fito-estrojenler* sayesinde kadın hormonları üzerinde etki ederek göğüsler sıkılaştırıyor ve güçlendirerek dikleştiriyor. Bu sayede yaş, doğum, emzirme, hızlı kilo alıp verme ve diğer nedenlerle gevşek görünümlü, sarkmış, kırışmış göğüslere ve küçük göğüslere estetik ameliyatın doğal ve güvenli bir alternatifini sunuyor. Her kadının evde rahatlıkla uygulayabileceği St|herb Göğüs Spreyi doğru masaj ile uygulandığında daha etkin sonuçlar veriyor. St Herb Göğüs Spreyi’nin göğüs ucu dışında göğsün genelinde uygulanması tavsiye edilmektedir.
Tayland`da yüzyıllardır kullanılan Pueraria Mirifica* bitki özü ve Nano Teknoloji* birleştirilerek, göğüs güzelliği anlayışında yepyeni bir süreç başlatıp, etkili ve memnun edici St|herb markası yaratıldı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT