Baharın Habercisi Epengle

Alışveriş Alışveriş Baharın Habercisi Epengle

Tarihler: 27 Nisan 2009 Pazartesi ~ 30 Nisan 2009 Perşembe

Firma: Epengle

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 27, 2009 ~ Nis 30, 2009
BAHARIN HABERCİSİ EPENGLE
Epengle ile, baharın tüm renklerini evinize taşıyın…Kışa veda etmenin ve taze bir meltemin evin havasını değiştirmesinin vakti geldi…

Türkiye’de kumaş ve perde modasında trend belirleyici olma özelliğiyle dikkat çeken Epengle, bahara girerken koltuklarınızın döşemelerini ve perdelerinizi yenilemeye davet ediyor.

Epengle 2009 ilkbahar-yaz koleksiyonunda, evleriniz kış mevsiminin koyu renklerinden sıyrılıp baharın renklerine bürünüyor. Koleksiyonda üç boyutlu kadife kumaşlar, hafif çiçek, geometrik desenlerin yanı sıra düz olarak ürettiği modelleriyle de dikkat çekiyor.

Epengle döşemelik, perde ve ev tekstiline yönelik kumaşlarının üretiminde uzun yıllara dayanan deneyimini modanın son trendleriyle harmanlarken; baharın tüm coşkusunu ve renklerin ahenkli uyumunu koleksiyonlarına taşıyor.
www.epengle.com.tr


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT