Baharın Renkleri Calvin Klein ile Elele Vererek Ruhumuzu Okşuyor…

Alışveriş Alışveriş Baharın Renkleri Calvin Klein ile Elele Vererek Ruhumuzu Okşuyor…

Tarihler: 22 Mart 2010 Pazartesi ~ 02 Nisan 2010 Cuma

Firma: Calvin Klein

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2010 ~ Nis 2, 2010
Calvin Klein 2010 ilkbahar-yaz iç giyim koleksiyonu doğadan ilham alarak içimizi tazelik ve gençlik enerjisiyle dolduruyor.

Bahar aylarında içimiz hoş bir enerjiyle kıpır kıpır olurken, neşemiz daha da artıyor. Bu coşkuyu taşırken, kışın bitmesiyle biz de kendimizi yeniden doğuyormuş gibi hissediyoruz. Tazelik tüm hayatımızı sararken, geride bıraktığımız soğuk günlere ait giysilerimiz enerjimizle birlikte renginden biçimine değişiyor, bambaşka bir havaya bürünüyor. İçimize işleyen bu doğallık ve tazelik tabii ki iç çamaşırlarımıza da yansıyor.

Doğa ve doğal ışıktan ilham alınarak tasarlanan Calvin Klein 2010 bahar-yaz iç giyim koleksiyonu, baharın ve yazın tüm coşkusunu içimizde hissedeceğimiz alternatiflerinde feminen duruşla modern kıvrımları bir araya getiriyor. Bu tezatlık ürünlere kuvvetli çizgiler kazandırırken, baharın tazeliğini ve enerjisini de bünyesinde barındırıyor.

Sezonun ana çizgilerini yansıtan soft sütyenler bokserlarla da giyilebilecek kadar sıra dışı bir tarza sahip. Mikrofiber - dantel birleşimi ile yumuşak hatlar kazanan Calvin Klein çamaşırlar, giysilerin altında hissedilmeyecek kadar hafif. Lila, şeker pembesi gibi hafif ve uçuşan renklerin hüküm sürdüğü koleksiyonda siyah da her zamanki etkisini sürdürmeye devam ediyor. Markanın logosuyla zenginleşen ürünler çekici bir duruş oluşturmaktan aldığı ilhamla bu sezona da damgasını vuruyor. Siyah, beyaz ve kırmızının hakim olduğu baskılı çamaşırlar cilveli uyku şortları, sütyenler ve kısa geceliklerden meydana geliyor.

Kendinizi şımartmak, bahar coşkusunu içinizde hissederek, enerjiyle dolmak için Calvin Klein ürünlerinin de yer aldığı Mendo’s mağazalarına uğramadan alışverişinizi bitirmeyin…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT