Baharın Renkleri Tekin Seyrekoğlu Tasarımlarında

Alışveriş Alışveriş Baharın Renkleri Tekin Seyrekoğlu Tasarımlarında

Tarihler: 15 Nisan 2011 Cuma ~ 15 Mayıs 2011 Pazar

Firma: Tekin Seyrekoğlu Mücevherat

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 15, 2011 ~ May 15, 2011

Tekin Seyrekoğlu, baharın canlılığını, tazeliğini, parlaklığını tasarımlarında yansıtıyor. Tekin Seyrekoğlu imzasını taşıyan kelepçe ve yüzükler ışıltılı renkleriyle cezbediyor.

Bahar havası estiren koleksiyonda, zarif bilekleri süsleyen birbirinden şık kelepçe modelleri bulunuyor. Sarı altından hazırlanan, beyaz mine ile bezeli, siyah rodajla ayrı bir hava katılan kelepçe modellerinde değişik taşlar kullanılıyor. İlk model, swarovski taşlarla çevrelenen zümrüt rengindeki yeşil yarı değerli taşıyla göz alırken, diğer model ise çevresi siyah sphin ile işlenmiş smoky taşla ayrı bir güzellik sergiliyor. Sarı strin taşına swarovski taşlarla ışıltı katılan tasarımla dikkatleri üzerine çekiyor.

Tekin Seyrekoğlu koleksiyonunda yer alan yüzükler de kelepçeler gibi renkli taşlarıyla baharı simgeliyor. Sarı altının beyaz mine ile bezenmesiyle hazırlanan yüzük, sade bir güzelliğe vurgu yapıyor. Sarı altın üzerine yaprak motif işlenen ve yeşil mineyle bezenen model ise swarovski ile ışıltı katılan zümrüt rengindeki yeşil yarı değerli taşıyla gösterişli bir havaya bürünüyor. Koleksiyondaki yaprak motifli diğer yüzükte ise; swarovski ile bezeli sarı strin taşı, sarı mine ve sarı altının birlikteliği muhteşem bir tasarıma dönüşüyor.

Tekin Seyrekoğlu, baharı simgeleyen tasarımlarıyla ince zevklere hitap ediyor…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT