Baharın Vazgeçilmezi Montlar Vitrinlerdeki Yerini Aldı

Alışveriş Alışveriş Baharın Vazgeçilmezi Montlar Vitrinlerdeki Yerini Aldı

Tarihler: 14 Nisan 2008 Pazartesi ~ 20 Nisan 2008 Pazar

Firma: Mithat Selection

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 14, 2008 ~ Nis 20, 2008
BAHARIN VAZGEÇİLMEZİ MONTLAR VİTRİNLERDEKİ YERİNİ ALDI
Mithat Selection ilkbahar için modern ve iddialı mont ve trençkotlar tasarladı.

Erkek giyiminin ünlü markası Mithat Selection, baharın tüm renklerini yeni koleksiyonuna taşıdı. Rahatlığı ve şıklığı bir arada sunmayı amaçlayan koleksiyondaki mont ve trençkotlar modern hayatın getirdiği hızlı yaşama ayak uyduracak şekilde tasarlandı.

Mithat Selection tasarımcıları, erkeklerin şıklık ya da rahatlık arasında bir tercih yapmalarına gerek kalmadığını, Mithat Selection’un yeni koleksiyonunun şıklığı rahatlıkla bütünleştirdiğini belirtiyor.

Mithat Selection’un 2008 Koleksiyonunda yer alan uzun, astarsız, rüzgarlık tarzındaki trençkot modelleri çok iddialı. Montlar son derece hafif malzeme ve pamuklu astarlar kullanılarak üretildi. Hem spor hem de klasik giyimde rahatlıkla kullanılabilen bu ürünlere, renkli astarlar ve çeşitli aksesuarlarla hareketlilik kazandırıldı. Koleksiyonda kullanılan, bej tonları, lacivert, beyaz, kırmızı ve mavi renkler, baharın renkliliğini yansıtırken ürünlerin rahatlıkla kombinlenmesine de olanak sağlıyor.

Trençkot Fiyatı: 345 YTL
Mont: 275 YTL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT