Bahçe sulamak artık sorun olmaktan çıkıyor…

Alışveriş Alışveriş Bahçe sulamak artık sorun olmaktan çıkıyor…

Tarihler: 26 Haziran 2009 Cuma ~ 26 Temmuz 2009 Pazar

Firma: Botanika

Telefon: 0216 517 77 50 - www.botanika.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 26, 2009 ~ Tem 26, 2009
Bahçe sulamak artık sorun olmaktan çıkıyor…
Botanika’nın Raco Expert Sulama Ekipmanları İle Bahçeler Suya Doyacak

Bu yazı yemyeşil bir bahçede rengârenk çiçeklerle geçirmeye ne dersiniz? Botanika, Raco Expert sulama ekipmanları ile bahçenizin tüm su ihtiyacını karşılıyor, yeşil dostlara hayat katıyor.

Herkes dünyanın yedi harikasından biri olan Babil’in Asma Bahçeleri’ne sahip olmak ister. Farklı sulama teknikleri ile beslenen bu bahçelerde, bitkiler alabildiğine yeşil ve canlı bir şekilde formlarını korurlar… Peki, siz de Babil’in Asma Bahçeleri gibi bir bahçeye sahip olmak istemez misiniz? Yazın kavurucu güneşinde bahçenizi canlı tutmanın yolu, düzenli ve sağlıklı sulamaktan geçiyor. Hobi bahçeciliği alanında öncü Botanika, sunduğu Raco Expert 4 Ayarlı Hortum Tabancası, RACO Dişli Musluk Bağlantıları ve RACO Tam Yarım Atar Fıskiye ile bahçenizdeki yeşil dostlarınızın ihtiyaç duydukları suya en doğru şekilde kavuşmalarını sağlıyor.

Bahçenizdeki bitkiler de ilgiye ihtiyaç duyar. Botanika, her zaman olduğu gibi bahçe ve bitkilerin tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. RACO Expert 4 Ayarlı Hortum Tabancası düz, sisleme, yoğun duş ve standart sulama özellikleri ile bitkilerin farklı su ihtiyaçlarına karşılık veriyor. Son derece ergonomik bir yapıya sahip olan bu ürün bahçenizin yanı sıra, evinizin ve arabanızın etrafını sudan tasarruf ederek en ekonomik şekilde temizlemenizde yardımcı oluyor.

Bahçeniz susuz kalmasın
Şehir hayatı, iş yoğunluğu ve yorgunluk derken bahçenizdeki bitkileri sulamak özellikle yaz sıcağında imkânsız hala gelebiliyor. Ancak Botanika bunları düşünerek, RACO Expert’in sunduğu RACO Metal Tam Yarım Atar Fıskiye’yi bahçesever sizlerle buluşturuyor. 90 dereceden 360 dereceye kadar ayarlanabilen başlığı ile suyu maksimum 12,5 metreye atabilen fıskiye, su sarfiyatını en aza indirerek maksimum 490 metre karelik alanın her yerini sulamanıza imkân tanıyor. Tamamen paslanmaz çelik ve pirinç karışımı olan gövdesiyle de uzun seneler boyu bahçenizin en büyük yardımcısı oluyor.

Botanika, ayrıntıları gözden kaçırmıyor. RACO Expert ürün ailesinin en yeni üyesi RACO Dişli Musluk Bağlantıları da özel adaptörleri sayesinde hem evinizdeki banyo ve mutfak armatürlerinde, hem de bahçenizde kullandığınız hortum tabancasında kullanmanızı sağlıyor. Her türlü musluğa uyum sağlayabilen bu bağlantılar sayesinde suyu istediğiniz yerde kullanıp evinizin her bir köşesine taşıyabiliyorsunuz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT