Bahçelerde Deroma Şıklığı

Alışveriş Alışveriş Bahçelerde Deroma Şıklığı

Tarihler: 24 Nisan 2007 Salı ~ 27 Nisan 2007 Cuma

Firma: İCA Home&Garden

Telefon: 0 (216) 471 31 31

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2007 ~ Nis 27, 2007
İCA Home&Garden tarafından ithal edilen Deroma saksı ve küpler, bahçelerin dekorasyonuna hareket katıyor.
Bahçelerde Deroma şıklığı
İCA Home&Garden tarafından ithal edilen Deroma saksıları, bitkilerinize sağlıklı bir yaşam alanı sunarken aynı zamanda da bahçe ve teraslarınıza benzersiz bir şıklık kazandırıyor. Dünyanın en önemli saksı üreticilerinden biri olan Deroma’nın geniş ürün yelpazesinde her zevke ve amaca yönelik saksılar bulunuyor. Hava koşullarından etkilenmeyen özel bir yapıya sahip olan Deroma saksılar, en kaliteli malzemeler kullanılarak üretiliyor.

Dünyanın en önemli bahçe mobilyası markalarının Türkiye temsilciliğini yürüten İCA Home&Garden, 2007 ilkbahar yaz sezonuna birbirinden şık ve kullanışlı ürünlerle girdi. İCA Home&Garden’ın ithalatını yaptığı markalardan biri olan İtalyan Deroma, saksı ve küpleriyle İtalyan estetiğini bahçe ve teraslara taşıyor. Her boyda ve tarzda yüzlerce çeşit saksı modeli bulunan Deroma, bahçelerin dekorasyonlarına hareket katıyor. Tümü el yapımı olan Deroma saksılarının üretiminde İtalya’nın en iyi kili kullanılıyor. Deroma’nın bu sezon çok ilgi görmesi beklenen ürünleri arasında ise Contemporary, Loft, Tape ve Sandhal serileri yer alıyor.

İtalya’dan ithal edilen Deroma marka saksı ve küpler, bu sezonun en moda aksesuarları arasında gösteriliyor. Bahçenizi adeta bir sanat galerisine dönüştürmeye hazırlanan Deroma saksı ve küpleri, özgün tasarımlarıyla etnik, geleneksel ve modern çağrışımları bahçelerinize büyük bir zarafetle taşıyor. Malzeme karışımı ve pişirme tekniği ile üstün özelliklere sahip olan Deroma saksıları, en zor hava koşullarında dahi dayanabiliyor. Deroma’nın donmaya karşı garantili olan saksıları, doğal kilden yapıldıkları için bitkilere sağlıklı bir ortam da sağlıyor.

İç ve dış mekan kullanımına uygun olarak üretilen Deroma’nın terracotta malzeme üzerine sırlı ve sırsız modelleri bahçelere estetik ve zarif bir görünüm kazandırıyor. Deroma’nın tüm terra-cotta saksılarında kırmızı Akdeniz toprağı kullanılıyor. Deroma tarafından terra-cotta görünümlü olarak terra-cotta ve polimer malzemeden üretilen saksılar büyük boyutlarına karşın son derece hafif olmalarıyla dikkat çekiyor. Deroma’nın metal çinko karışımından yapılan yüksek kaliteli saksıları ise hem hafiflikleri hem de kolay kullanım özellikleriyle farklı bir alternatif sunuyor. Çinko saksılar çarpma ve düşmelere karşı dayanıklı oldukları için özellikle cam önünde rahatlıkla kullanılabiliyor. Deroma’nın plastik saksıları ise hafifliği ve ekonomikliği ile öne çıkıyor.

Saksınız tarzınızı yansıtmalı
Saksı seçiminde bazı kriterlere dikkat etmek gerekiyor. Saksı alırken öncelikle beğeni ve tarzınıza uygun olan model grupları arasından seçim yapmalısınız. Tabii ki saksınızı koyacağınız yerin dekorasyonu da önemli. Evinizin dekorasyonuna ve renklerine uygun olan ürünleri tercih etmelisiniz. Örneğin, klasik tarzda döşenmiş bir eve modern saksılar uygun olmayacaktır. Saksıda kullanılan malzeme de bu noktada büyük önem taşıyor. Saksınızı dış mekanda mı yoksa iç mekanda mı kullanacaksınız? Bu konu büyük önem taşıyor. Boyalı ve cilalı modeller dış mekan kullanımına pek uygun değildir. Eğer saksılarınızı dış mekanda kullanacaksanız, hava koşullarından etkilenmeyen malzemelerden yapılmış olmalarına dikkat etmelisiniz.

İCA Home&Garden tarafından ithal edilen Deroma saksı ve küpler hakkında ayrıntılı bilgi almak ve bulunduğunuz yere en yakın satış noktasını öğrenmek için www.ica.com.tr web adresini ziyaret edebilir ya da 0 (216) 471 31 31 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT