Bahçenizde Budama İşi Varsa Raco Expert Yanınızda

Alışveriş Alışveriş Bahçenizde Budama İşi Varsa Raco Expert Yanınızda

Tarihler: 01 Ekim 2007 Pazartesi ~ 02 Ekim 2007 Salı

Firma: Botanika

Telefon: (216) 517 77 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 1, 2007 ~ Eki 2, 2007
Botanika tarafından ithal edilen Raco Expert budama makaslarıyla budama işleri daha kolay
Bahçenizde budama işi varsa Raco Expert yanınızda

Budama işleri bahçe bakımında önemli bir yer tutar. Sağlıklı bir budama için yeterli bilginin yanı sıra kaliteli aletlere de sahip olmak gerekir. Botanika firması tarafından ithal edilen Raco Expert budama makasları, üstün kesim özellikleri sayesinde en doğru şekilde budama yapmanıza yardımcı oluyor. Kalitesi ve ekonomikliğiyle öne çıkan Raco Expert budama makasları yıllarca kullanılabiliyor.

Hobi bahçeciliği ile uğraşanlar bilirler. Budama, bitkilerin sağlıklı ve uzun ömürlü olmaları için hayatı önem taşır. Budama konusunda en çok sorulan soruların başında ise budama için en doğru mevsimin hangisi olduğu gelir. Uzmanlar, bitkilerin yapraklarını döktükleri zaman budanmasının en doğru zaman olduğu konusunda birleşiyorlar. Diğer yandan budamanın kaliteli budama makaslarıyla ve bilinçli bir şekilde yapılması da büyük önem taşıyor. Hobi bahçeciliği sektörünün önde gelen firmalarından Botanika tarafından ithal edilen Raco Expert marka budama makasları tüm budama işlerinizi kolaylaştırarak size hem zamandan kazandırıyor hem de doğru bir şekilde budama yapmanıza yardımcı oluyor.

Raco Expert budama makasları hassas bilenmiş pasa dayanıklı Raco-Hitekflon kaplı bıçakları sayesinde pürüzsüz, hızlı ve verimli bir kesime imkan sağlıyor. Tek parmakla kilitlenebilir, yumuşak plastikten sapa sahip olan budama makasları, ergonomik yapıları sayesinde uzun süre yorulmadan kullanılabiliyor. Botanika tarafından ithal edilen ve çok uygun fiyatlarla satışa sunulan Raco Expert budama makasları tüm bahçe meraklıları tarafından tercih ediliyor.

Bitkilerin belirli bir kısmının bir amaca uygun olarak kesilme işlemine budama adı veriliyor. Budama yapmanın bitkiler açısından pek çok faydası bulunuyor. Bitkinin türü, yaşı ve durumuna göre yapılacak doğru budama ve kesim işleri onların sağlıklı ve uzun ömürlü olmalarını sağlıyor. Bitkiler, budama sayesinde hastalıklara, zararlılara ve dış koşullara karşı daha dayanıklı hale geliyor. Budama ile bol ürün, sağlıklı çiçek ve meyve oluşumu da destekleniyor. Budama sayesinde bitkinin gücünün gereksiz dallara gitmesi önlenerek daha dinç genç görünmesi sağlanıyor. Bitkinin ışıktan maksimum oranda yararlanmasına yardımcı olan budama, daha hızlı bir şekilde gelişmesini sağlıyor. Budama, aynı zamanda hastalık ve zararlılarla mücadelede de önemli bir kültürel önlem olma özelliği taşıyor.

Sağlıklı bir budama yapılabilmek için budama konusunda bazı temel bilgilere sahip olmak gerekiyor. Örneğin çit bitkileri ihtiyaç duyuldukça, güller ise dip sürgünü verince ve çiçekleri kuruyunca budanabiliyor. Budamanın geç sonbaharda yapılması tercih ediliyor. Bu mevsim atlanırsa erken ilkbaharda da yapılabiliyor. Fakat sonbahar, bitkilerin kışın kar nedeniyle zarar görmemeleri için daha uygun bir zaman olarak öne çıkıyor. Tüm bitkilerin kurumuş ve kırılmış dalları her zaman budanabiliyor. Budama işleminin keskin ve düzgün bir budama makasıyla yapılması, sonrasında ise budanan yerin aşı macunu ile kapatılması gerekiyor. Ayrıca budanan dalların hastalık kontrolü bakımından hemen sahadan uzaklaştırılması da büyük önem taşıyor.

Botanika tarafından ithal edilen Raco Expert ürünleri hakkında detaylı bilgi almak ve bulunduğunuz yere en yakın satış noktasını öğrenmek için www.botanika.com.tr web adresini ziyaret edebilir veya 0 (216) 517 77 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT