Baileys’den Şımartılmaya Değer Aşklara Baileys Aşk Kokteyli

Alışveriş Alışveriş Baileys’den Şımartılmaya Değer Aşklara Baileys Aşk Kokteyli

Tarihler: 16 Ocak 2012 Pazartesi ~ 14 Şubat 2012 Salı

Firma: Baileys

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 16, 2012 ~ Şub 14, 2012

Sevgililer gününde romantik anların vazgeçilmez içkisi Baileys, sevginin sıcaklığını daha da artırmak için çok özel bir tarif veriyor. İrlanda viskisi, taze krema, vanilya ve kakaonun mükemmel uyumundan oluşan Baileys’in “Aşk Kokteyli”, sevgilinizle geçireceğiniz en özel anlara eşlik edecek. Dünyanın her yerinde aşkın ve en güzel birlikteliklerin içkisi olarak bilinen ve eşsiz kokusu, baştan çıkarıcı tadıyla sevgiliniz için harika bir hediye alternatifi olan Baileys, şımartılmaya değer aşklar için damakları tatlandırmaya devam ediyor. >İşte romantik anların vazgeçilmez içkisi Baileys’in baştan çıkarıcı Aşk Kokteyli: >Baileys Hot Chocolate >Malzemeler: >300 ml Süt
25 gr. Bitter Çikolata
50 ml Baileys

Hazırlanışı:
Sütü kaynatın. Sütün yarısını ve 25 gr. bitter çikolatayı bir sürahinin içine koyun. Çırpmanız için bir süre çikolatanın yumuşamasını bekleyin. Daha sonra sütün kalan yarımını ve 50 ml Baileys’i sürahiye doldurun. Bir süre daha karıştırın. Karışımı ısıya dayanaklı bardaklara koyun ve krem şanti ve çikolata parçacıklarıyla süsleyin.
Eşsiz kokusu ve baştan çıkarıcı tadı ile sevgiliniz için harika bir hediye alternatifi olan Baileys, 52,5 TL’lik fiyatıyla sevenleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT