Bakımına Özen Gösteren Babalara…

Alışveriş Alışveriş Bakımına Özen Gösteren Babalara…

Tarihler: 14 Haziran 2011 Salı ~ 19 Haziran 2011 Pazar

Firma: Dermokil

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 14, 2011 ~ Haz 19, 2011

DERMOKİL bakım ürünleri, cildine ve saçına önem veren babalar için ideal hediye seçenekleri arasında yer alıyor…

Bayanlar kadar bakımına özen gösteren erkeklere de hitap eden Dermokil, ‘Babalar Günü’nde babanıza alabileceğiniz en özel hediye seçeneklerini sunuyor.

Formülündeki kil minerallerini bitki özleriyle harmanlayan Dermokil, saça ve cilde kazandırdığı canlılıkla babanızın da vazgeçilmezi olacak…

Zengin vitamin ve mineralleri içeriğinde bulunduran Dermokil, El ve Vücut Losyonu, Nemlendiricileri ve Şampuanlarıyla babanıza daha genç bir görünüm kazandıracak!

Nemlendirici Kremler

Yağlı ve Karma Ciltler İçin: Ciltteki fazla yağ ve pürüzlerin giderilmesine yardımcı olarak cilde doğal bir görüntü verir. Gözenekleri sıkılaştırıcı etkisi bulunan Dermokil nemlendirici krem, tüm yüze ve T bölgesine rahatlıkla uygulanabilir. Mükemmel dokusu sayesinde cilt ışıltı ve canlılık kazanır. Dermokil nemlendirici boyun ve göz çevresi dahil tüm yüze uygulanabilir.

Kuru ve Normal Ciltler İçin: Dermokil nemlendiricinin içeriğinde bulunan bitki özleri sayesinde cilt, yaşlanma belirtilerine karşı savaşır, cilt daha uzun süre genç ve güzel kalır. Ciltteki çizgi ve kırışıklıkların azalmasında gözle görünür gelişme sağlamasına yardımcı olur, cilt tonunun ve elastikiyetinin düzelmesine destek verir, yüz hatları rahat ve zinde görünür.

El ve Vücut Losyonu
Dermokil nemlendirici el ve vücut losyonu, kuruyan ve neme ihtiyacı olan her cilt tipi için uygun olarak hazırlanan özel formülü sayesinde cildin kaybettiği nemi geri kazanmasını sağlar. Cildin kurumasına karşı etkili ve uzun süreli bir koruma sunar. Çabuk emilir ve ciltte yağlı bir his bırakmaz. Güneş sonrası kullanımda cildi rahatlatır ve derideki yanma hissini azaltır. Cilt yüzeyinde koruyucu bir tabaka oluşturarak dış etkenlere karşı korur.

Şampuanlar
Dermokil şampuan grubu; kuru, yağlı, kepekli ve normal olmak üzere dört farklı saç tipine göre ayrı ayrı geliştirilmiştir. İçeriğindeki doğal mineraller, bitki ekstraktları ve vitamin kompleksleri sayesinde, saç ve saç derisini derinlemesine temizler. Saça ihtiyacı olan nemi kazandırarak, daha canlı ve dolgun görünmesini sağlar. Kepek oluşumunu ve saç dökülmesini engellemeye yardımcı olur. Sağlık kazanan saçların direnci artar, dış etkenlerden aktif bir şekilde korunur.

Dermokil’in tüm bakım ürünlerini, eczane, parfümeri, yerel zincir market ve Historia AVM deki satış noktalarından rahatlıkla bulabilirsiniz.



istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT