Bakterilere Karşı Etkin Koruma Vire-X Jel Fonex`ten

Alışveriş Alışveriş Bakterilere Karşı Etkin Koruma Vire-X Jel Fonex`ten

Tarihler: 11 Kasım 2009 Çarşamba ~ 11 Aralık 2009 Cuma

Firma: Fonex

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 11, 2009 ~ Ara 11, 2009

FONEX , Bakterilere karşı etkili VİRE - X El Temizleme Jeli , ellerde oluşan bakterilerin yerleşmesini önler. Sadece birkaç damlasıyla anında tam hijyen sağlar. Evde, işyerinde, okulda, yolculukta, ihtiyaç duyacağınız her yerde, her zaman ellerinizi etkili ve pratik olarak dezenfekte eder. Mikrop ve bakterilerin yol açtığı hastalıkların, grip virüslerinin bulaşmasının önlenmesine yardımcı olur.

KULLANIM: İsterseniz tek başına, isterseniz ellerinizi sabunla yıkadıktan sonra kullanabilirsiniz. Birkaç damla jeli avucunuzda yayarak bütün elinize kuruyana kadar yedirin.

UYARILAR: Doğrudan güneş ışığına ve 40˚ C nin üzerindeki ısılara maruz bırakmayınız. Ateşe yaklaştırmayınız. Gözlerden uzak tutunuz. Gözle teması halinde bolca suyla yıkayınız. Okul öncesi çocuklardan uzak tutunuz. Okul çağındaki çocuklara ise gözetim altında kullandırınız.

FONEX , VIRE-X EL TEMİZLEME JELİ , VIRE-X EL TEMİZLEME KÖPÜĞÜ, VIRE-X ANTI-BAKT. SIVI SABUN, VIRE-X DEZENFEKTAN ODA SPREYİ ÜRÜNLER BULUNMAKTADIR.

Fonex, Vire-x El Temizleme Jeli özel fiyatıyla tüm kozmetik shoplarda, marketlerde ve tüm eczanelerde, bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT