Bana Topten Kids Al!

Alışveriş Alışveriş Bana Topten Kids Al!

Tarihler: 24 Nisan 2006 Pazartesi ~ 26 Nisan 2006 Çarşamba

Firma: Topten

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 24, 2006 ~ Nis 26, 2006
BANA TOPTEN KIDS AL!..
23 NİSAN’DA ÇOCUKLARINIZA GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ HEDİYE EDİN, HEM GÖZLERİNİ GÜNEŞ IŞINLARINDAN KORUYUN HEM DE ONUN MUTLU OLMASINI SAĞLAYIN.

TOPTEN KIDS’in çocuklar için hazırladığı renkli ve sağlıklı güneş gözlükleri, güneş ışınlarının zararlı etkilerine karşı tam koruma sağlıyor. Optik gözlük kullanıcısı çocuklar için gözlük kullanımını eğlenceli hale getiren sevimli figürlerle şekillendirilmiş renkli optik gözlükleri ise hoş bir bayram hediyesi olabilir. 23 Nisan heyecanını paylaşan TOPTEN KIDS, tüm etkinliklerde çocuğunuzun çantasında olsun.

Aileleri kalitesiz optik çerçeveleri ve güneş gözlüklerine karşı uyaran TOPTEN KIDS, çocuklar için mutlaka anti alerjik ve hafif materyalli çerçeve seçilmesini öneriyor. Çocuklar için gözlerin hassasiyeti dikkate alınarak hazırlanan TOPTEN KIDS koleksiyonu, ileri teknoloji ile üretiliyor.

Uzun süren Ar-Ge çalışmaları ile üretilen TOPTEN KIDS marka gözlükler, çocukların yüzlerine en uygun modelleri tasarlıyor. Polarize cam teknolojisi ile hazırlanan TOPTEN KIDS, ISO standartlarına uygun, yüksek kaliteli görüş performansı sağlıyor. Çocuklarınızın gözlerini TOPTEN KIDS kalitesi ile korumanızı ve çocuklar için önemli olan bayram alışverişlerinizde onlara TOPTEN KIDS hediye etmenizi öneriyoruz…

TOPTEN KIDS FİYAT ARALIĞI :
OPTİK ÇERÇEVE : 70 – 150 YTL
GÜNEŞ GÖZLÜĞÜ : 70 – 200 YTL
www.eksenoptik.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT