Banyonuzun En Şık Çelik Çifti: Bosch Avantixx 8 Kurutma ve Logixx 8 Çamaşır Makinesi

Alışveriş Alışveriş Banyonuzun En Şık Çelik Çifti: Bosch Avantixx 8 Kurutma ve Logixx 8 Çamaşır Makinesi

Tarihler: 03 Mart 2011 Perşembe ~ 03 Nisan 2011 Pazar

Firma: Bosch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 3, 2011 ~ Nis 3, 2011

Bosch’un çelik yüzeyli Avantixx 8 hava yoğunlaştırmalı kurutma makinesi ve çelik yüzey tasarımlı Logixx 8 VarioPerfect çamaşır makinesi, ister yan yana ister kule gibi üst üste konuyor, şık tasarımlı banyoların en gözde çifti oluyor. Şık bir çift olmanın yanı sıra 8 kiloluk büyük kapasitesi, Süper Kısa 40 dakikada programı ve kaz tüyü eşyalara özel kurutması ile Bosch Avantixx 8 ve yıkama standartlarını yeniden belirlemesi ile Bosch Logixx 8, özellikle çocuklu geniş aileler için gerçek birer hayat kurtarıcı görevi görüyor.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünkü değil, gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler sunan ve hayatı kolaylaştıran Bosch Ev Aletleri’nin her ikisi de çelik yüzey tasarımıyla göz kamaştıran Avantixx 8 hava yoğunlaştırmalı kurutma makinesi ve Logixx 8 VarioPerfect çamaşır makinesi, banyonuzdaki şıklığın tamamlayıcısı oluyor.

Avantixx 8 WTE8630XTR kurutma makinesi, çamaşırları, asılarak kurutulmasından kaynaklanan toz, kir, is, egzoz gazları gibi zararlı etkenlerden koruyor ve kullanıcıyı çamaşır asma, kurutma, toplama gibi uğraşlardan kurtararak zaman tasarrufu da sağlıyor. Adı üzerinde 8 kiloluk geniş kapasitesi, sadece 40 dakika gibi süper kısa bir sürede çamaşırlarınızı kurutabilme özelliği, kışın sıkça kullanılan kaz tüyü eşyalar için özel programa sahip olması ile çok ayrıcalıklı.

Cam kapaklı olması ile de özellikle banyoda Logixx 8 VarioPerfect çamaşır makinenizle mükemmel bir uyum sağlıyor. Kapatılması son derece kolay olan yeni tasarım kapılar ve menü navigasyonu olan yeni ekranı ile göze çarpan çelik yüzeyli Logixx 8, ayrıca Bosch’un verimlilik, sessizlik ve dayanıklılık konusunda devrim yaratan EcoSilence Drive™ teknolojisine de sahip.

Bosch Avantixx 8, Avantajlarıyla Vazgeçilmeziniz Olacak
Tüm özellikleri ile sizi ve sevdiklerinizi memnun edecek bir hava yoğunlaştırmalı kurutma makinesi olan Bosch Avantixx 8, 8 kiloluk büyük kapasitesinin yanı sıra Süper-Kısa 40 dakika programı ile kıyafetlerinizi, sadece 40 dakikada kurutuyor. Bu sayede çok sevdiğiniz bir gömleği ya da elbiseyi kirli ya da ıslak diye giymekten vazgeçme sıkıntınız da son buluyor.

Kuş Tüyü Yorganınızı Ve Kaz Tüyü Montunuzu Bile Kurutuyor
Özellikle soğuk kış aylarının vazgeçilmezleri olan kaz tüyü montlar ve yeleklerin kurutma işlemi biraz can sıkıcı ve uzun soluklu olabiliyor. Aynı sorun rahatlık ve sıcaklığından vazgeçemediğiniz kuş tüyü yorgan ve yastıklarınız içi de geçerli.

Neyse ki, Bosch Avantixx 8, kuş ve kaz tüyü eşyalar için özel kurutma programına sahip ve vazgeçilmeziniz olan kışlıklarınızın kurutması artık hiç dert değil. 8 kiloluk geniş kapasitesi ile tüm büyük eşyalarınızı titizlikle ve üstelik topaklanmadan, içindeki tüyler bir yere toplanmadan kurutuyor. Siz de ilk günkü gibi mis gibi tertemiz montlarınız, yastık ve yorganlarınız ile keyfinize bakabiliyorsunuz.

Bosch Avantixx 8 İle Konforunuz Yerinde
Bosch Avantixx 8, DuoTronic kurutma teknolojisi sayesinde ise çamaşırın türünü, miktarını, nemini algılayıp, her aşamada nem ve ısı kontrolü yaparak kurutma süresini otomatik olarak ayarlıyor. Böylece çamaşırlarınızın dokuları zarar görmemiş, neredeyse hiç kırışmamış ve yumuşacık kalarak kurutuluyor.

Bosch Avantixx 8’den, bebeklerinki başta olmak üzere tüm hassas ciltlerin güvenle ve sağlıkla giyebilecekleri tertemiz çamaşırlar çıkıyor. Tek tuşla kullanım, kalan süreyi gösteren büyük LCD ekran, süre seçimi, tambur içi aydınlatması, program akış göstergesi gibi birçok özelliği ile işlerinizi kolaylaştırmak için gerekli olan tüm donanıma sahip Avantixx 8, kısa zaman içerisinde vazgeçilmeziniz haline geliyor.

Bosch Logixx 8, A Enerji Sınıfından Bile Yüzde 30 Daha Tasarruflu
Logixx 8 VarioPerfect çelik çamaşır makinesi, tasarım ve kullanım alanlarına getirdiği yenilikçi yaklaşımın yanı sıra EcoSilence Drive™ teknolojisi ile verimlilik, sessizlik ve dayanıklılık konusunda da devrim yaratıyor. Bosch tarafından geliştirilmiş olan devrimci EcoSilence Drive™ fırçasız motor, kendinden öncekilerin tümüne kıyasla daha sessiz, daha hızlı, daha çok enerji verimliliğine sahip, daha sağlam ve daha güçlü bir performans sergiliyor. Akıllı elektronik kontrolü sayesinde verimlilik kat sayısını 60’a çıkarıyor ve böylece A enerji sınıfından bile yüzde 30 daha fazla enerji tasarrufu sağlıyor.

Hem Şık Hem de Fısıltı Kadar Sessiz
Bosch Logixx 8 VarioPerfect çamaşır makinesinin AntiVibration Design™ özellikli yan duvarları, otomobillerdeki şok emiciler gibi çalışıyor, bu sayede dengeyi artırarak titreşimi azaltıyor ve optimum ses yalıtımı ile çıkan sesi en aza indirgiyor. Tüm bunlar sayesinde Bosch Logixx 8, fısıltı kadar sessiz çalışıyor.

Logixx 8 VarioPerfect’in yeni yıkama performans standardı, farklı 16 inatçı lekeyi otomatik olarak çıkarabilme imkanı, kendi kendini temizleyebilen deterjan çekmecesi, yıkama sırasında çamaşırları buruşturmayan, nazik ama güçlü bir şekilde yıkamaya olanak tanıyan VarioSoft tambur yapısı, dünyanın ilk süper kısa yıkama programı olan Süper-Kısa 15’ programı ve başlatıldıktan sonra makineye tekrar çamaşır koyulabilmesine olanak tanıyan yeniden yükleme özellikleriyle doruk noktaya ulaşıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT