Barbie ile Sahilde Partiye Hazır mısınız?

Alışveriş Alışveriş Barbie ile Sahilde Partiye Hazır mısınız?

Tarihler: 23 Haziran 2009 Salı ~ 23 Temmuz 2009 Perşembe

Firma: Barbie

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 23, 2009 ~ Tem 23, 2009
Barbie ile Sahilde Partiye Hazır mısınız?
Kız çocuklarının en yakın oyun arkadaşı Barbie, yazın gelmesi ile birlikte sahilde muhteşem bir parti veriyor. Yazın en renkli partisine hazırlanan Barbie ve arkadaşları, Sahilde Parti serisi ile miniklere muhteşem bir sürpriz yaparak, onları eğlence dolu anlara götürecek.

Püsküller, makromeler ve boncuklarla tasarlanmış birbirinden renkli yaz koleksiyonu ile sahillerin canlı görüntülerini kıyafetlerine de taşıyan Barbie’ye, Sahilde Parti serisinde Ken ve Summer da eşlik ediyor. Minikler, yeni sörf tahtası şeklindeki pencereli kutular içinde ayrı ayrı bulunan Barbie, Ken ve Summer’ın koleksiyonunu da yapabilecek.

Barbie’nin miniklere bir diğer sürprizi ise Bisikletli Barbie. Pembe renkli harika bisikleti ve sepetinin içindeki küçük köpek arkadaşı ile sahilde gezintiye çıkan Barbie, oyun arkadaşlarına keyifli dakikalar yaşatıyor. Bisiklet hareket ettikçe aşağı ve yukarı zıplayan köpek yavrusu ise, bu keyifli gezintinin en renkli karakteri oluyor. Dizlerini bükebilme özelliğine sahip olan Bisikletli Barbie, atletik yapısı ve renkli yaz kıyafetleri ile oyunların vazgeçilmezi olacak.

3 yaş ve üzeri çocuklar için üretilen Barbie Sahilde Parti Serisi ile Bisikletli Barbie yaz oyunlarının yeni yüzü olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT