Barton Perreira Türkiye´de

Alışveriş Alışveriş Barton Perreira Türkiye´de

Tarihler: 26 Ekim 2010 Salı ~ 26 Kasım 2010 Cuma

Firma: Doğan Optik

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 26, 2010 ~ Kas 26, 2010

Dünyaca ünlü markaların Türkiye Distribütörlüğünü yapan Doğan Optik, 2011 senesine bomba gibi markalarla giriyor…

Fred, Chloé, Karen Walker, Sarar, More&More, Despada, Luxoline, Wagner Kuhner, , Levis gibi moda dünyasına yön veren markaların Türkiye Distribütörü Doğan optik, bünyesine Pal Zileri ve Barton Perreira markalarını da kattı.

Hollywood yıldızlarının gözünden düşürmediği Barton Perreira bu sezon çok iddialı modelleri ile geliyor. Kim Kardashian, Paris Hilton, Angelina Jolie, Marcia Cross, Jennifer Lopez, Michelle Trachtenberg, Jada Pinkett Smith gibi birçok ünlünün gözünü süsleyen Barton Perreira gözlük koleksiyonunda, farklı tonlar yer almakta Dünya modasına yön veren Barton Perreira gözlük modellerin de Vahşi Doğa temalarının yanı sıra birçok modelinde lüx taşlar ağırlıkta.

Erkek modasının önde gelen isimlerinden Pal Zileri modellerinde 50’li yılların biçimlerinin günümüze yorumlayarak beylerin zevkine uygun modeller hazırlanmış. Yuvarlak hatların taşındığı modellerin yanı sıra, optik gözlüğü stilleri yüzü saran bir maske görünümlü, asetat veya metalik çerçeveler de yer alıyor. Havacı stili veren kare ve yuvarlak hatlı modeller 60’lı ve 70’li yılların çizgilerini taşıyor.

Doğan optik dünyaca ünlü markalarını gözlük severlerle buluşturarak, modanın nabzını Türkiye’de attırmaya devam ediyor…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT