Başınıza Güzel Şeyler Gelsin!

Alışveriş Alışveriş Başınıza Güzel Şeyler Gelsin!

Tarihler: 06 Şubat 2006 Pazartesi ~ 07 Şubat 2006 Salı

Firma: Laboratoire Physcience

Telefon: (216) 380 22 67-64

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 6, 2006 ~ Şub 7, 2006
Saçlarınız mı dökülüyor?
Donuk ve mat saçlardan mı şikayet ediyorsunuz?
Önerimiz; doğal bir çözüm olan Capilecia...

Başınıza Güzel Şeyler Gelsin!
Laboratoire Physcience’ın yeni ürünü “Capilecia” ile sağlıklı, parlak ve çabuk uzayan saçlara kavuşacaksınız!
Fransa’nın en ünlü bitkisel besin takviyesi markası Laboratoire Physcience, geliştirdiği Capilecia ile saç dökülmelerini önlemeye, saça parlaklık kazandırmaya ve saçın hızlı uzamasına yardımcı oluyor. Bu ürün saçın temel elementi keratin sentezini güçlendirerek eski canlılığına kavuşmasına katkı sağlıyor.

Tamamiyle bitkisel kökenli doğal bir ürün olan “Capilecia”, sağlık açısından hiçbir risk içermiyor. Yapılan bilimsel araştırmalar neticisinde, ürünün yüzde 75 oranında saç dökülmelerini önlemeye destek olduğu tespit edildi.

“Capilecia”, 5 alfablocker özgün kompleks formülüyle geliştirildi. Ürünün içeriğinde; saç dökülmelerinden sorumlu enzim olan 5 alfa reduktazın etkisini azaltmaya yardımcı Betasitosteroller, Kateşinler, Vitamin B6 ile saç uzaması için temel vitamin ve oligo elemetleri Vitamin B5, Vitamin B8 ve Çinko bulunuyor.

“Capilecia”nın perakende satış fiyatı 58.7 YTL.
Önerilen kullanım şekli:
Günde 1 tablet olarak en az üç aylık kürler halinde kullanılabiliyor. Özellikle saç dökülmesinin artış gösterdiği sonbahar ve ilkbahar mevsimlerinde kullanılması öneriliyor.

Laboratoire Physcience hakkında: Merkezi Fransa’nın başkenti Paris’te bulunan ve 12 yıldır besin takiviyesi sektöründe faaliyet gösteren Laboratoire Physcience, kendi alanında yürüttüğü yoğun Ar-Ge çalışmalarıyla geliştirdiği ürünleri dünyanın pek çok ülkesine ihraç ediyor. Tüm ürünleri bitkisel kökenli ve doğal olan Laboratoire Physcience’ın Türk tüketicisiyle buluşan ürünleri zayıflamada PectiLigne, Excess Pill, Calblocker ve Water Pill, menapozda Sojyam 24H, güzellik alanında Antioxiane ve Capilecia olarak sıralanıyor.
Laboratoire Physcience’ın Türkiye temsilciliğini Farmasan Ltd. üstleniyor. Tüm eczanelerde satışa sunulan ürünle ilgili detaylı bilgiye (216) 380 22 67-64 numaralı telefondan veya www.farmasanltd.com adresinden ulaşılabilir.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT