Battaniyeniz TAÇ Olsun!

Alışveriş Alışveriş Battaniyeniz TAÇ Olsun!

Tarihler: 28 Ekim 2005 Cuma ~ 30 Ekim 2005 Pazar

Firma: Taç Collection ve Linens Mağazaları

Telefon: 0800 219 01 82

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 28, 2005 ~ Eki 30, 2005
Battaniyeniz “TAÇ” olsun!

Soğuk günlerde evlerin vazgeçilmesi olan battaniyeler TAÇ ile yeni bir kimliğe bürünüyor.TAÇ sizlere birbirinden özel desenlerle süslenmiş çeşit çeşit battaniyeler sunuyor.

Kış ayının vazgeçilmezlerindendir battaniyeler... Bazen salona televizyon izlerken iyice sarındığımız arkadaş olur, bazen en soğuk günlerde yorganlarla beraber üstünüzü örten sıcaklık..

TAÇ, sizler için çok özel bir battaniye koleksiyonu hazırladı. Bu koleksiyonda hem büyükler, hem çocuklar, hem de bebekler için tasarlanmış çeşit çeşit özel battaniyeler var.

TAÇ, battaniye koleksiyonunda büyükler için 13 ayrı seçenek sunuyor. Koleksiyonda çift kişilik olarak hazırlanan Fontana, Dolce, Venüs, Soho, Melody desenleri ile süslenen battaniyeler dikkat çekiyor.

Koleksiyonda ayrıca TAÇ’ın kendi nevresim desenleri ile uyumlu ürünleri de bulmak mümkün. Nevresim takımları TAÇ olanlar böylece yatak odalarında renk ve desenleri uyumlu bir kombinasyon sağlamış olacaklar. TAÇ nevresimlerini süsleyen ve yoğun ilgi gören Rüya, Mone, Black, Dream nevresim desenleri çift kişilik battaniyelerde de kullanıldı.

TAÇ, battaniye koleksiyonunda bebekleri ve çocukları da unutmadı. Bebekler için TAÇ’ın en fazla ilgi gören lisanslı desenlerinden Winnie the Pooh ve arkadaşları ile süslenen bebek battaniyeleri hazırlandı. Koleksiyonda Winnie the Pooh, Disney Princess, Mickey, Donald desenli battaniyeler de çocukların beğenisine sunuldu.

TAÇ battaniye koleksiyonundaki çift kişilik ürünler 70 YTL’den, lisanslı bebek battaniyeleri 31 YTL’den, lisanslı çocuk battaniyeleri ise 62 YTL’den satışa sunuluyor.
Tüm seçkin evtekstili ve LINENS mağazalarında bulabileceğiniz TAÇ ürünleri ile ilgili her türlü bilgiye www.tac.com.tr web adresi ve 0800 219 01 82 numaralı ücretsiz danışma hattından ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT