Bausch + Lomb’dan benzersiz bir ürün!

Alışveriş Alışveriş Bausch + Lomb’dan benzersiz bir ürün!

Tarihler: 19 Ocak 2011 Çarşamba ~ 19 Şubat 2011 Cumartesi

Firma: Bausch + Lomb

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 19, 2011 ~ Şub 19, 2011

“Göz sağlığına yenilikçi fikirler getirmek” sloganıyla yola çıkan Bausch + Lomb, çok amaçlı kontakt lens solüsyonu Biotrue™ ile lens bakımına yepyeni bir bakış açısı getiriyor. Gözün biyolojik yapısından esinlenerek geliştirilen Biotrue™, kontakt lens kullanıcılarına bir solüsyondan fazlasını sunuyor. Göz gibi çalışmak üzere formüle edilen Biotrue™ eşsiz bir dezenfeksiyon sağlarken, aynı zamanda gözün gün boyu temiz ve nemli kalmasına da yardımcı oluyor.

“ Bausch + Lomb araştırmacıları, bio-esinlenme prensiplerini izleyerek; gözün doğal yollarla kendisini nasıl temizlediğini, nemlendirdiğini ve sağlığını nasıl koruduğunu inceledi ve Biotrue™’yu yarattı. Biotrue™, bu şekilde 3 bio-esinlenmiş buluşu bir araya getiriyor.

“ 1. Sağlıklı gözyaşı ile aynı pH’a sahip Biotrue™ kontakt lensin göze daha kolay takılmasına imkan veriyor.

“ 2. Gözde doğal olarak bulunan bir nemlendirici olan hiyalüronan içeren Biotrue™, lensin nemli kalmasına yardımcı oluyor. Hiyalüronan lens üzerinde 20 saate kadar etkisini sürdürerek lenslerin gün boyu nemli ve göz üzerinde rahat kalmasını sağlıyor. 3. Biotrue™ gözde doğal olarak bulunan sağlıklı gözyaşı proteinlerini gözdeki doğal halleri gibi aktif tutuyor; ayrıca mikrop ve bakterilerle savaşarak göz sağlığını koruyor.

“ Tüm bu özellikleriyle “Yeni Jenerasyon” bir kontakt lens solüsyonu olan Biotrue™ temizlemenin ötesine geçiyor. Biotrue, sağlıklı gözyaşıyla aynı pH’ta olmasıyla göz üzerinde minimum fizyolojik etki yaratma özelliğine sahip ve içerdiği nemlendirici ile gözlerin gün boyu konforlu kalmasına yardımcı oluyor.

“ Biotrue™, kullanıcının şişe içinde ne kadar ürün kaldığını görebilmesi için şeffaf olarak tasarlandı. Şu anda 300 ml olarak piyasada bulunan Biotrue’nun tavsiye edilen perakende satış fiyatı ise 26,50 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT