Bayram Çikolatınız Etiler –Chicolatte’den

Alışveriş Alışveriş Bayram Çikolatınız Etiler –Chicolatte’den

Tarihler: 14 Eylül 2009 Pazartesi ~ 14 Ekim 2009 Çarşamba

Firma: Etiler –Chicolatte

Telefon: 0212 269 35 72-73

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 14, 2009 ~ Eki 14, 2009
Bayram Çikolatınız Etiler –Chicolatte’den

Etiler –Chicolatte; ambalajından, sunumuna kadar kişiye özel hazırladığı hediye paketleri ve çikolata çeşitleriyle şeker bayramını tadında bırakacak.

Bayram alışverişi için Etiler –Chicolatte’ye uğrayacak olan çikolata tutkunları; kendi istekleri doğrultusunda seçecekleri çikolataları, hediye paketi yapılmasından ambalajına. renginden kurdelasına kadar tüm ayrıntılarına kendileri karar verecek. Mağazaya gelenler, bir anlamda kendi çikolatalarını kendileri hazırlayacaklar.

Etiler-Chicolatte; karamelize sütlü, bütün fındıklı krokan, kremalı, yoğun kakao aromalı bitter, kahve krema dolgulu beyaz çikolata, Antep fıstıklı, fındık parçalı dolgulu çikolatanın yanı sıra draje, trufle çeşitleri, çikolata kaplı lokumları ve madlen çeşitleriyle tüm beğenilere hitap ediyor.

Çocuk çikolataları, nikah şekerleri, hediyelikler ve aksesuarların da bulunduğu Etiler-Chicolatte; lezzeti, sunumu ve kalitesiyle çikolatacılık ve ambalaj geleneği açısından beğeni ve estetiği en üst seviyede tutuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT