Bayram Ziyaretlerine Twigy ile Adım Atın

Alışveriş Alışveriş Bayram Ziyaretlerine Twigy ile Adım Atın

Tarihler: 22 Ağustos 2011 Pazartesi ~ 01 Eylül 2011 Perşembe

Firma: Twigy

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 22, 2011 ~ Eyl 1, 2011

Türkiye’nin en sevilen ve her yaş grubuna hitap eden terlik markası Twigy, yeni koleksiyonu ile Ramazan Bayramı ziyaretlerine renk katacak! Ziyaretlerini bayram hediyesi ile tamamlamak isteyenler için her yaşa özel hediye alternatifleri bulunurken; bayram şıklığını ev içinde sürdürmek isteyenlere özel alternatifler de bulunuyor.

Eski bayramlar, ayaklarda Twigy şıklığıyla geri dönüyor! Twigy, Ramazan

Bayramı boyunca şıklık vadeden yeni koleksiyon tasarımlarıyla, bayram boyunca çok konuşulacak. Konfor ve şıklığı bir arada sunan Twigy, geleneksel bayram hediyesi alışkanlığını sürdürmek ve bayram şıklığını özel tasarımlarla tamamlamak isteyenleri bekliyor.

Kadın Koleksiyonu Bayrama Renk Katacak

Twigy’nin kadın koleksiyonu için hazırladığı ev terlikleri ve ev babetleri; hem şıklık hem de rahatlık sunuyor. Ayaklarını sonbaharda sıcak tutmak isteyenler için iç yüzeyi tüylü, miflonlu terlikler; şıklığından ödün vermek istemeyenler için; taşlı, inci uygulamalı, dantelli, kurdelalı, çicek süslemeli, leopar iç yüzeyli, deri, rugan ve süet görünümlü şık babetler bayram ziyaretlerine ayrıcalık katacak.

Erkek Koleksiyonu Karizma Sahibi

Twigy’nin erkek koleksiyonunda ise, şık ve rahat ev terlikleri dikkat çekiyor. Deri görünümlü, yumuşak iç tabanlı ve şık kumaş ev terlikleri, renk ve model çeşitliliğiyle öne çıkıyor.

Miniklere Hediyelik Eğlenceli Pufidikler

Bayramda minikleri sevindirmek isteyenlerin işi ise hiç zor değil! Bebekler için de fonseca’nın cırt cırtlı şık ve sevimli ayakkabıları, erkek çocuklar için Bakugan koleksiyonu, kız çocuklar için Hello Kitty koleksiyonunun sevilen tasarımları, bu bayramda miniklerin şıklığına şıklık katacak. Twigy’nin çocukların vazgeçemediği gülümseten pofidik ev terlikleri ise, bayram hediyesi bekleyen çocukları mutlu edecek!

Tüm ürünler Twigy mağazaları, Boyner, Ayakkabı Dünyası ve www.zizigo.com’dan alınabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT