Bayramda Aldığınız Kilolardan Kurtulun

Alışveriş Alışveriş Bayramda Aldığınız Kilolardan Kurtulun

Tarihler: 15 Ocak 2007 Pazartesi ~ 16 Ocak 2007 Salı

Firma: Laboratoire Physcience

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 15, 2007 ~ Oca 16, 2007
BAYRAMDA ALDIĞINIZ KİLOLARDAN KURTULUN!
Laboratoire Physcience’ın üç farklı ürünü; “Excess Pill Calblocker”, “Pectiligne” ve “Success 10/10” ile bayramda aldığınız kilolardan kurtulmak çok daha kolay !

İşte LP’den 1 haftalık bayram diyet reçetesi...
Bayram tatilinde aşırıya kaçıp bir kaç kilo aldıysanız, Laboratoire Physcience’ın desteğiyle Diyetsiyen Gülden Akışık tarafından hazırlanan 1 haftalık bayram sonrası diyet reçetesini mutlaka uygulamalısınız...
Diyet Programı:
1.Liste: - 3 gün boyunca uygulanacaktır.
Aç karnına : 1-2 bardak su
Sabah: 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim beyaz peynir, 3-4 adet yeşil zeytin, 1 tatlı kaşığı bal
Ara Öğün: 1 adet meyve
Öğle: 1 kase çorba, 100 gram ızgara et veya 4-5 adet ızgara köfte, 1 kase cacık, 2 yemek kaşığı pilav veya 1 ince dilim ekmek
Ara Öğün: 1 adet probiyotik yoğurt
Akşam: 1 kase çorba, 6-8 yemek kaşığı zeytinyağlı sebze yemeği, 1 kase yoğurt, Salata, 2 dilim ekmek
Ara Öğün: 1 adet meyve

Genel Öneriler:
· Günde mutlaka en az 2 litre su tüketmeye özen gösterin.
· Kesinlikle öğün atlamayınız.
· Diyette yer alanlar dışında fazla veya eksik yemeyiniz. Aşırıya kaçmanızı gerektirecek özel durumlarda, Excesspill Calblocker’ı öğünden 15 dk önce kullanarak, fazla kalori alımınızı sınırlayabilirsiniz.
· Zeytinyağlı sebze yemek tercihinizi yaparken az yağda pişmiş olmasına dikkat edin. Kesinlikle kızarmış sebze yemeklerini tercih etmeyin.
· Çay ve kahvenizi şekersiz tercih edin ve miktarı sınırlayın.
· Açlık hissi duyduğunuz anda ara öğünlerde elma lifli Pectiligne tabletlerini ya da öğünden 1 saat öncesi Success 10/10’u tokluk hissetmek için kullanabilirisiniz.
· Diyet programına ek olarak,, gerek kilo vermeyi kolaylaştırması, gerekse kan şekerini ve yağlarını düşürmeye yardım etmesinden dolayı bir egzersiz yapmalısınız. Önemli olan egzersizin düzenli ve sürekli yapılmasıdır.
Bir kaç püf nokta: LP ürünlerinden Excesspill Calblocker’ı yemekten 15 dakika önce kullanarak fazla kalori alımınızı sınırlayabilirsiniz. Ayrıca diyet döneminizde gün içinde açlık hissi duyduğunuz ara öğünlerde elma lifli Pectiligne tabletlerini ya da öğünden 1 saat önce Success 10/10’u kullanarak kendinizi tok hissedebilirsiniz.
Besin takviyesi destek ürünler: Success 10/10, Excess Pill Calblocker ve Pectiligne
Bitkisel besin takviyesi markası Laboratoire Physcience, geliştirdiği zayıflama ve güzellik ürünleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. “Success 10/10”, “Excess Pill Calblocker” ve “Pectiligne” diyet yapanlara zayıflamalarında yardımcı oluyor. Diyetisyen Gülden Akışık’ın önerdiği diyet programları, Lp ürünleri ile tamamlanıyor.

Ezcanelerde satılan ve Tarım Bakanlığı onaylı LP ürünleri arasında yer alan, %100 bitkisel kaynaklı “Success 10/10”, verdiği tokluk hissi ve neredeyse yarı yarıya azalttığı kalori alımı sayesinde kilo problemini ortadan kaldırmaya yardımcı oluyor. Lifli yapısı sebebiyle su ile beraber azar azar yenerek tüketildiğinde, mide çeperinde 10 kat büyüyen elma pektini içeriği ile “Pectiligne”, tokluk hissi verirken, özellikle atıştırma ve tatlı yeme alışkanlığı fazla olan kişilerde, atıştırmalara engel olmak amacıyla kullanılıyor. Yağ emilimini destekleyen “Excess Pill Calblocker” ise; kalori alımı ve stoklanmasını azaltmaya yardımcı oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT