Bayramda Şeker Gibi Ayakkabılar FLO’da!

Alışveriş Alışveriş Bayramda Şeker Gibi Ayakkabılar FLO’da!

Tarihler: 29 Ağustos 2011 Pazartesi ~ 01 Eylül 2011 Perşembe

Firma: FLO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 29, 2011 ~ Eyl 1, 2011

Bayramlık ayakkabılarını FLO’dan alan çocuklara, bir ayakkabıyı da FLO hediye ediyor. Turuncu etiketli çocuk ayakkabılarında yüzde 50’ye varan indirim ve alınan ikinci ürüne uygulanan ekstra yüzde 30 indirimle, FLO çocukları mağazalarına bekliyor. FLO, yeni sezon ayakkabılarıyla da çocukların bayram coşkusuna ortak oluyor.

Çocuklar bu bayram da şekerlerini süper kahraman karakterlerini taşıyan şeker gibi FLO ayakkabılarıyla toplayacak. Sunduğu kaliteli, trendy ve uygun fiyatlı ürünlerle FLO, bu bayram da çocukların baş tacı olacak.

FLO’nun Ben10, Spiderman, Caillou, Barbie ve Winx lisanslı modellerinin bulunduğu birbirinden eğlenceli koleksiyon ile çocuklar bayram alışverişinin keyfine varırken anne-babalar da en popüler çizgi film karakterlerinin yer aldığı rengârenk ayakkabılar ile çocuklarını mutlu edecek.

Miniklerin hayal dünyalarını ayakkabılara taşıyan FLO’da, ayak sağlığına ve konforuna önem veren Polaris’ten, Kinetix’e kadar farklı model ve alternatiflerde birçok ünlü ayakkabı markası uygun fiyat avantajı ile çocukların beğenisine sunuluyor. Balloon-s, Yellow Kids, Dockers marka ayakkabılar ve renkli kahramanların yer aldığı modeller ile çocuklar bu bayram da çok eğlenecek. FLO, yeni sezon ayakkabılarla da çocukların bayram coşkusuna ortak olacak.

Türkiye genelinde bulunan FLO mağazalarında devam edecek kampanya ile ilgili detaylı bilgiye FLO mağazalarından, 0216 444 3 FLO (356) numaralı çağrı merkezinden ve www.flo.com.tr internet adresinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT