Bayramda Sofralar Kenton’la Şenlenecek!

Alışveriş Alışveriş Bayramda Sofralar Kenton’la Şenlenecek!

Tarihler: 01 Aralık 2008 Pazartesi ~ 14 Aralık 2008 Pazar

Firma: Kenton

Telefon: 0212 288 51 24

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2008 ~ Ara 14, 2008
Bayramda Sofralar Kenton’la Şenlenecek!

Mutfakların vazgeçilmez markası KENTON, Kurban Bayramı’nda Geleneksel Türk Tatlıları ile sofralarınızı süslüyor.

Kadınların mutfakta en çok tercih ettiği markalardan biri olan KENTON yıllarca kaliteli ürünleri ve geniş ürün yelpazesi ile sofralarımızın vazgeçilmezi haline geldi. Her türlü damak zevkine hitap eden KENTON lezzetleri arasında Kurban Bayramı’na özel geleneksel Türk tatlıları da bulunuyor.

KENTON’un geleneksel Türk tatlıları serisinde yer Revani, Kazandibi, Keşkül ve Sakızlı Muhallebi bu bayram da dostlarınızla birlikte paylaştığınız sofraları tatlandıracak.KENTON Revani, Kazandibi, Keşkül ve Sakızlı Muhallebi kısa sürede kolayca yapılabilme özelliği ile geleneksel Türk tatlılarından vazgeçmek istemeyenler için ideal bir seçenek oluşturuyor.

Hazır tatlı olarak sunulan KENTON Geleneksel Türk Tatlıları her evde bulunan basit birkaç malzeme eklenip 35-40 dakika gibi kısa bir pişirme süresi sonunda ikrama hazır hale geliyor. Üzerini fındık, fıstık, Hindistan cevizi gibi farklı malzemelerle süsleyip sunabileceğiniz KENTON Revani, Kazandibi, Keşkül ve Sakızlı Muhallebi’den mutlak birisi bu bayramda sofranızın vazgeçilmez lezzetlerinden biri olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT