Bayramda Tiggo3 ile Yola Çıkın

Alışveriş Alışveriş Bayramda Tiggo3 ile Yola Çıkın

Tarihler: 01 Aralık 2008 Pazartesi ~ 10 Aralık 2008 Çarşamba

Firma: Chery Tiggo3

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2008 ~ Ara 10, 2008
BAYRAMDA TIGGO3 İLE YOLA ÇIKIN
Chery’nin SUV segmentindeki modeli TIGGO3 ile aileler bayram gezilerinde konforlu, güvenli ve hesaplı yolculuğun keyfine varacak…
Bayram seyahatlerinin gelenekselleştiği ülkemizde, Mermerler Grubu tarafından ithal edilen Chery Tiggo3, güvenliği, sağladığı sürüş konforu ve bayrama özel sunduğu fiyat avantajları ile ailelerin kalbini fethetmeyi hedefliyor. Chery, sunduğu kampanyada, bayram boyunca USD kurunu sabitleyerek müşterilerinin %20 ile %30 arasında kur farkından etkilenmeden yeni araçlarıyla bayramı daha keyifli geçirmelerini sağlıyor.

Chery, bayram boyunca başta İstanbul, Antalya, İzmir ve Diyarbakır olmak üzere Türkiye genelindeki tüm servislerinde kesintisiz servis hizmeti sağlayarak müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutacak. Chery’de, araç kurtarma hizmeti dışında müşterilerin seyahatleri sırasında faydalanabileceği çocuk eskort servisi, profesyonel araç sürücüsü sağlanması, ilaç ihtiyacı, hukuksal bilgi sağlanması gibi 0212 337 43 44 no’lu numaradan ulaşılabilen 7/24 yol yardım hizmetleri de bulunuyor.
Alman teknolojisinin İtalyan tasarımıyla birleştiği Tiggo3, güçlü gövde yapısı, estetik ve kendine güvenli duruşu, genişliği ve modern çizgileri ile bayram seyahatlerinde de ailelerin gözdesi olacak. Özellikle çocukların otomobillere olan merakı ve otomobil seçiminde etkin rol oynaması Tiggo3’ü zengin donanımı ile ön plana çıkarıyor.

Forza ve Lusso donanım paketleri ile ailelerin beğenisine sunulan Chery Tiggo3 modelinde, sürücü ve yolcu hava yastıkları, ABS+EBD, çocuk emniyet kilidi, kapı içi koruma barları, elektrikli ön ve arka camlar, elektrik ısıtmalı deri koltuklar, yükseklik ayarlı aktif gergili ön emniyet kemerleri, 3 nokta bağlantılı arka emniyet kemerleri, Radyo/CD çalar+MP3, klima gibi daha birçok lüks donanım yer alıyor.
Kısa ve uzun mesafeli bayram seyahatlerinde, en çok aranan konfor ve sürüş keyfinin geniş otomobil düşkünü ailelere sunulduğu Chery’nin Tiggo3 modelinde, katlanabilir arka koltuklar gibi fonksiyonel ve pratik çözümleri sayesinde bagaj bölümünün hacmi de arttırılabiliyor. Chery üretimi 119 beygir güce sahip 1,6 litrelik Acteco motora sahip Tiggo3 Forza 33.990 YTL, Tiggo3 Lusso ise 36.990 YTL satış fiyatı ile ailelerin beğenisine sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT