Bayramın Tadına Varın! Formda ve İnce Kalmanın En Doğal Çözümü…

Alışveriş Alışveriş Bayramın Tadına Varın! Formda ve İnce Kalmanın En Doğal Çözümü…

Tarihler: 02 Ocak 2006 Pazartesi ~ 15 Ocak 2006 Pazar

Firma: Laboratoire Physcience

Telefon: (216) 380 22 67-64

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 2, 2006 ~ Oca 15, 2006
Formda ve İnce Kalmanın En Doğal Çözümü…
Bayramın Tadına Varın!

Bayramda et kavurmanın tadına varırken “kalori hesabı” yapmanıza gerek kalmadı...
Bu kalorili yemek öncesi alacağınız soğan özü, adaçayı özü gibi bitkilerden oluşan “Excess Pill Calblocker”, vücutta yağ emilimini % 35 oranında azaltıyor.

Fransa’nın en ünlü bitkisel besin takviyesi markası Laboratoire Physcience, geliştirdiği zayıflama ve güzellik ürünleriyle dikkat çekiyor. Bunlardan “Excess Pill Calblocker” diyet yapanlar için zayıflamaya yardımcı ürünler olarak kullanılabiliyor.

“Excess Pill Calblocker”; kalori alımı ve stoklanmasını azaltmaya yardımcı oluyor. Kyoto Üniversitesi’nde 2004 yılında yapılan araştırmada, ürünün yüzde 35 oranında yağ emiliminde etkili olduğu tespit edildi. Ürünün içeriğinde; adaçayı yaprağı özü, soğan özü, Karaman kimyonu, melisa çiçeği, fesleğen, nane, anason ve melek otu yer alıyor.

Önerilen kullanım şekli: “Excess Pill Calblocker” rejim yapanlar için en çok yemek yenilen iki öğünden, 10 veya 15 dakika önce 2 tablet alınıyor. Ürünü sürekli kullanmayan ama kilosunu muhafaza etmek isteyenlere, bol kalorili bir yemek öncesi, yağ emilimi için bu üründen 2 tablet almaları öneriliyor.

Fiyatı: “Excess Pill Calblocker”ın perakende satış fiyatı, 59.5 YTL.

Laboratoire Physcience hakkında: Merkezi Fransa’nın başkenti Paris’te bulunan ve 12 yıldır besin takiviyesi sektöründe faaliyet gösteren Laboratoire Physcience, kendi alanında yürüttüğü yoğun Ar-Ge çalışmalarıyla geliştirdiği ürünleri dünyanın pek çok ülkesine ihraç ediyor. Tüm ürünleri bitkisel kökenli ve doğal olan Laboratoire Physcience’ın Türk tüketicisiyle buluşan ürünleri zayıflamada Pectiligne, Excess Pill Calblocker ve Water Pill, menopozda Sojyam 24H, güzellik alanında Antioxiane ve Capilecia olarak sıralanıyor.

Laboratoire Physcience’ın Türkiye temsilciliğini Farmasan Ltd. üstleniyor. Tüm eczanelerde satışa sunulan ürünle ilgili detaylı bilgiye (216) 380 22 67-64 numaralı telefondan veya www.farmasanltd.com adresinden ulaşılabilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT