Bayramınızı Ramada Plaza İstanbul`da Geçirin, Alışverişn Keyfini Çıkarın!

Alışveriş Alışveriş Bayramınızı Ramada Plaza İstanbul`da Geçirin, Alışverişn Keyfini Çıkarın!

Tarihler: 06 Ocak 2006 Cuma ~ 15 Ocak 2006 Pazar

Firma: Ramaza Plaza Istanbul Hotel

Adres: Halaskargazi Cad. No: 139-151 Osmanbey İstanbul Osmanbey İstanbul

Telefon: 0 212 315 44 44

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 6, 2006 ~ Oca 15, 2006
Bayramınızı RAMADA PLAZA ISTANBUL’da geçirin, alışverişin keyfini çıkarın…!

Şehir merkezinde açılan ilk ‘Ramada’ olma özelliğini taşıyan İstanbul’un en yeni oteli Ramada Plaza İstanbul, bayram tatilini İstanbul’da alışveriş keyfiyle birleştirmek isteyen konukları için çok özel bayram paketleri sunuyor. 7 Ocak-15 Ocak 2006 tarihleri arasında bayrama özel Ramada Plaza İstanbul konaklama ücretleri, oda kahvaltı paketinde; gecelik tek kişi için 80 euro, çift kişi için 90 euro. Yarım pansiyon konaklamalarda ise açık büfe kahvaltı, açık büfe akşam yemeği, akşam yemeğinde 1 meşrubat dahil gecelik tek kişi için 120 Euro, çift kişi için 140 euro.

Bayram paketlerinden yararlanan misafirleri için Ramada Plaza İstanbul ayrıca özel servisler de sunuyor. Bu servisler arasında; odada meyve sepeti ve şarap, ücretsiz Sağlık Klubü girişi, önceden rezervasyonla ücretsiz masaj, ücretsiz otopark, otelin doluluk durumuna göre odanın bir üst kategoriye yükseltilmesinin yanı sıra Picasso Sergisi ya da Miniatürk için ücretsiz giriş bileti ve özel çocuk indirimleri (0-6 yaş ücretsiz, 6-12 yaş % 50 indirimli) dikkat çekiyor.

Ramada Plaza Istanbul’un en önemli özelliklerinden biri, alışverişin kalbinin attığı Nişantaşı ve Beyoğlu’na sadece yürüme mesafesinde olması… Dilerseniz hemen otelin önünde yer alan metro bağlantısı ile Taksim’e 5 dakikada, yeni açılan dünyanın ikinci büyük alışveriş merkezi Cevahir Alışveriş Merkezi’ne ya da İstanbul’un dinamik alışveriş merkezlerinden MetroCity’e yine 5 dakikada ulaşabilirsiniz. Ayrıca önceden rezervasyon yaptırmak kaydıyla diğer alışveriş merkezlerine ulaşımınızı da Ramada Plaza İstanbul ücretsiz olarak sağlıyor.

Ramada Plaza İstanbul’un çok özel bayram konaklama paketlerinin tadını çıkarırken, alışveriş keyfinizi de zahmetsiz yaşayın….
Misafirimiz olun, bayramı Ramada Plaza İstanbul farkıyla şehrin kalbinde kutlayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT