Bebeğinize Özel Fresh`n Soft Premium Serisi

Alışveriş Alışveriş Bebeğinize Özel Fresh`n Soft Premium Serisi

Tarihler: 14 Haziran 2010 Pazartesi ~ 14 Temmuz 2010 Çarşamba

Firma: Fresh’n Soft

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 14, 2010 ~ Tem 14, 2010

BEBEĞİNİZE ÖZEL FRESH’N SOFT PREMİUM SERİSİ

Bebeğiniz için pratik ve hijyenik çözümler sunan Fresh’n Soft ürün yelpazesine aldığı Fresh’n Soft Premium adlı özel serisi ile bebeğinizin hassas cildine gereken özeni gösterin…

Islak mendil sektörünün öncüsü Fresh’n Soft; 0-6 ay arası bebeklere önerilen Fresh’n Soft Yenidoğan ile cildi korunan bebeğinize 6 aydan sonrası içinde kalın, yumuşak dokulu, eşsiz içeriklere sahip özel bir seri geliştirdi. Sensitive, Kremli ve Losyonlu olarak geliştirilen Fresh’n Soft Premium serisi ile bebeğinizin hassas cildine özel çözümler sunuluyor. Fresh’n Soft Premium serisi Pro-Vitamin B5 katkılı özel içeriği sayesinde düzenli kullanıldığında pişik oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Dermatolojik ve Mikrobiyolojik olarak test edilen bu ürünler alerjik reaksiyonlara karşı boya maddesi ve alkol içermiyor.

Parfüm içermeyen zeytinyağlı formüllü Fresh’n Soft Premium Sensitive yeni doğmuş ve alerjik reaksiyon göstermeye eğilimli hassas ciltli bebeklerin temizliği için özel tasarlandı. Kalın, yumuşak dokusu sayesinde bebeğinizin cildini özenle temizlerken içerisindeki Zeytinyağı bebeğinizin cildini “en doğal” şekilde nemlenmesine ve beslenmesine yardımcı oluyor.

Premium diğer ürünü olan Fresh’n Soft Premium Kremli ıslak temizlik havlusu bebeklerin cildini temizlerken, içeriğindeki süt özü ve krem sayesinde bebeğinizin cildini besliyor ve nemlendiriyor. Kalın, yumuşak dokulu Fresh’n Soft Premium Kremli formülündeki “bal özü” bebeğinizin cildinin esnekliğini artırıyor.

Premium serinin bir diğer ürünü olan Fresh’n Soft Premium Losyonlu ıslak temizlik havlusu ise özel formülü kalın ve yumuşak dokusu sayesinde bebeğinizin hassas cildini özenle temizliyor. Formülündeki losyon ve Pro-Vitamin B5 bebeğinizin cildini nemlendiriyor ve kurumasını önlemeye yardımcı olur. Nemlendirici özelliğe sahip hindistan cevizi sütü cildi yumuşatıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT