Bebeğinizin hassas cildi koruma altında!

Alışveriş Alışveriş Bebeğinizin hassas cildi koruma altında!

Tarihler: 25 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 06 Haziran 2009 Cumartesi

Firma: Mustela

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2009 ~ Haz 6, 2009
Bebeğinizin hassas cildi koruma altında!
Cilt tipi her bebekte aynı değildir. Dış faktörler bebeğinizin cildini daha hassas ya da daha dayanıklı kılabilir. Bu arada hormonal etkiler, atopik eğilim, geç doğum da bebeklerde cildin hassasiyetini belirler. Ancak nedeni ne olursa olsun bebeğiniz hassas cilde sahip ise doğru bakımı yapmak çok önemlidir. Şimdi Mustela hassas cilde sahip bebekler için çok özel bir seri sunuyor. Yeni doğan, bebek ve çocukların cilt toleransını güçlendiren yeni Mustela Stelaprotect güçlendirici bakım serisi, içerdiği 4 adet referans ürün ile hassas, aşırı duyarlı ciltlere ihtiyacı olan iyileştirici bakımı sağlıyor.

Bebeğinizin cildi, henüz kendini koruma özelliği geliştiremediği için beslenme, ısı değişimleri, sık banyo ve yetersiz bakımdan çabuk etkilenir ve kolayca nem kaybeder. Özellikle hassas cilde sahip olan bebeklerin bakımı bu anlamda çok önemlidir. Bu nedenle anne-bebek cilt bakım uzmanı Mustela, aşırı hassas ve toleranssız ciltler için yepyeni ve özellşemiş bir bakım serisi geliştirdi. Eşsiz ve patentli etken maddeleri, özel formülü ve doğal menşeili yapısı ile Mustela Stelaprotect güçlendirici bakım serisi yeni doğan, bebek ve çocuklarda cildin fiziksel bariyerini kuvvetlendirir. Cildin tolerans seviyesini arttırır. Mustela Stelaprotect güçlendirici bakım serisindeki tüm ürünler cildin doğal savunma mekanizmasını güçlendirir. İçeriğindeki 7 karbonlu Avokado Şekeri hasar görmüş cilt bariyerini yeniden yapılandırır ve cildin tolerans seviyesini yükseltir.

Mustela Stelaprotect güçlendirici yüz kremi ile Stelaprotect güçlendirici vücut losyonu bebeğinizin cildini nemlendirir, yatıştırır, güçlendirir ve korur. Özellikle toleranssız cilde sahip yeni doğan ve bebekler için günlük bakımda kullanılır. Temiz ve kuru cilde günde iki kez sabah ve akşam uygulanır.

Mustela Stelaprotect güçlendirici temizleme köpüğü ise bebeğinizin cildini yumuşaklıkla temizler. Cildi kurutmaz, gerginlik ve batma hissini yatıştırır. Toleranssız cilde sahip yeni doğan ve bebeklerin yüz, vücut ve saç temizliği için günlük bakımlarında kullanılır.

Mustela Stelaprotect durulama gerektirmeyen güçlendirici temizleme losyon ise cildi durulamadan nazikçe temizler. Cildi kurutmaz, gerginlik ve batma hissini yatıştırır. Yüz, vücut ve bez bölgesi temizliği için günün her anında bir parça pamuk yardımıyla uygulanır.

Mustela Stelaprotect ile bebeğinizin hassas cildi koruma altında! Stelaprotect güçlendirici bakım serisinin çok özel dört ürünü cildi korur, yatıştırır, nemlendirir ve her geçen gün cilt bütünlüğünü yapılandırır. Mustela’nın bu özel serisi bebeğinizin hassas cildi için en sağlıklı tercihiniz olacak.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT