Bebeğinizin Odası İçin MASKO Tek Çözüm

Alışveriş Alışveriş Bebeğinizin Odası İçin MASKO Tek Çözüm

Tarihler: 24 Haziran 2010 Perşembe ~ 24 Temmuz 2010 Cumartesi

Firma: MASKO Mobilya Kenti

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 24, 2010 ~ Tem 24, 2010

Dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, yeni trendleri belirleyen 70’e yakın bebek mobilya mağazası ile eğlenceyi, fonksiyonelliği ve özgün tasarımları buluşturuyor. Bebek karyolasından koltuğuna, şiltesinden şifonyerine, gardırobundan yatağına ve oyuncak dolabına kadar binlerce ürünü perakende anlayışı içerisinde anne ve babalarla buluşturan MASKO Mobilya Kenti, uygun fiyatlarla da ebeveynlerin imdadına yetişiyor.

MASKO anne ve babaların bir numaralı tercihi. Doğal malzemelerden özel olarak tasarlanan bebek mobilyaları, farklı renkleri ve farklı ihtiyaçlara cevap verme özellikleri ile öne çıkıyor. Enerji dolu bebeklerin özel alanları olan odalarını en güzel ve estetik şekilde dekore edilmesine de yardımcı oluyor. Anne ve babaların heyecanına ürün çeşitliliği, malzemelerdeki estetik ve fonksiyonelliği ile ortak olan MASKO bebek mobilyaları ürünleri, bebekler için en “sevimli” ve en “doğal” yaşam mekânları oluşturuyor.

Bebek Odası Listesi

Bir bebek odası hazırlığı yapılırken listenin önceden hazırlanması ve siparişlerin vakitlice verilmesi önemlidir. Zira acele gelen bebekler sizi hazırlıksız yakalayabilir. İşte size yardımcı olacak bebek mobilyası alışverişi listesi:

Bebek beşiği – İlk 3 aylık dönem için
Karyola- Koruma yastıklı
Gardırop – En renkli ve dekoratif odalar için
Şifonyer – Tüm eşyaların sağlıklı korunması için
Yatak – Huzurlu ve korunaklı uykular için
Komodin – En işlevsel tarzda ve dizaynda
Çöp Sepeti – Modern dizaynı ile kötü kokuları engelleyen çöp sepetleri
Kirli Sepeti – Bebeklerin kıyafetleri için özellikli tasarlanan sepetler
Alt değiştirme ünitesi - Büyük kolaylık sağlar
Aydınlatma Aksesuarları– Ayarlanabilir ışık kullanımı.
Perdeler – Pastel renklerde cinsiyete uygun renk seçimi
Sandalye- Emzirme amaçlı
Halılar – Yıkanabilir malzemeden
Oyuncak dolabı
gibi bebek odasının olmazsa olmaz ürünlerinin farklı tasarım ve renklerde bulunabileceği MASKO’da ortalama olarak bebek dolabını 400 TL, tüm odayı ise 2400 TL’ye 70’e yakın farklı bebek mağazasından satın almak mümkün.

MASKO, Anne ve Babaların Yanında

Her zaman anne ve babaların yanında olan MASKO Mobilya Kenti, kente ziyaret ya da alışveriş için gelen çocuklu aileler için hayata geçirdiği ücretsiz “Çocuk Eğlence ve Bakım Evi” ile mobilya alışverişi için gelen ailelerin uzun soluklu ve rahat bir alışveriş yapmasını sağlıyor. Ücretsiz olarak hizmet veren “Çocuk Eğlence ve Bakım Evi”, 150 metrekarelik bir alanı, oyun ve uyuma odaları, yiyecek-içecek alanları ile çocuklarınıza uzman pedagogların kontrolünde eğlenceli dakikalar sunuyor. Özellikle hafta sonları MASKO’ya alışveriş için gelen aileler, çocuklarını sabah 10.00 ile akşam 18.00 saatleri arasında Eğlence ve Bakım Evi’ne bırakabiliyorlar.

Çeyrek asrı geride bırakan, 778 işyeri ve 500’ü aşkın firması ile hizmet veren MASKO Mobilya Kenti, Türkiye’de hiçbir alışveriş merkezi ya da çarşıda olmayan MASKO Exclusive Project (MEP) uygulaması ile güvenli alışveriş ortamları hazırlıyor. MASKO’nun bu projesi ile tüketici memnuniyeti sağlanarak, güven içinde mobilya alışverişi yapabilmesi amaçlanıyor. Bebek mobilyasında %100 güvenli alışveriş yapmak isteyenlerin MASKO Exclusive Project (MEP) üyesi kurumları ziyaret etmesi tavsiye ediliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT