Bebek Arabasında Uzman Bir İtalyan...

Alışveriş Alışveriş Bebek Arabasında Uzman Bir İtalyan...

Tarihler: 13 Ağustos 2007 Pazartesi ~ 22 Ağustos 2007 Çarşamba

Firma: Inglesina

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 13, 2007 ~ Ağu 22, 2007

Bebek arabasında uzman bir İtalyan... Inglesina Zippy Sistem

Bebekler ve çocuklar için kaliteli, şık ve kullanışlı bebek arabaları tasarlayıp üreten ünlü İtalyan markası Inglesina, yeni koleksiyonu ile Türk tüketicisiyle buluştu.

40 yılı aşkındır bebekler için yenilikçi çözümler sunan Inglesina firmasının Zippy bebek arabası en yeni model ve renkleri ile Temmuz ayından itibaren seçkin bebe mağazalarında sergilenmeye başladı. Yeni koleksiyonda, yenilenmiş şase sistemi sayesinde puset oturma parçası ile oto koltuğu ve isteğe bağlı olarak da portbebe birbirinden bağımsız olarak takılabilen ve kullanımı çok kolay bir set haline geldi.. Zippy Sistem Bebek Arabası olarak adlandırılan bu set, şık ve modern renkleriyle yüksek kaliteyi uygun fiyatlarda sunarak, anne babaların yüzünü güldürdü.

Bebeğinizin en ideal konforu ve güvenliği ile sizin kullanım rahatlığınız için her şey düşünülerek üretilen Zippy Bebek Arabası, adını aldığı “fermuar”ın kullanımı kadar basit, sadece bir tek el hareketiyle otomatik olarak açılıp kapanabilme özelliğine sahip tek araba olarak yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor. Yağmurluk ve güneşliği, alışveriş sepeti, otomatik çıkarılabilir ön bar, 4 pozisyona otomatik yatabilir sırt desteği, kullanımda yumuşaklığı sağlayan süspansiyonlu, kilitlenebilir ve 360 derece döner ön tekerlekler ve yine süspansiyonlu ve otomatik kilitlenebilir arka tekerlekleri, bebeğin bacak uzunluğuna göre ayarlanabilir ayak desteği, çıkarılıp yıkanabilir kılıfı, omuzlar ve belden geçen 5 noktalı emniyet kemeri gibi özellikleri ile sizin ve bebeğinizin konforu en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Inglesina ürünlerini hem zevkle hem de güvenle kullanacaksınız.

Zippy Sistem Bebek Arabası, pratik ve hafif şasesiyle, istendiğinde oto koltuğu veya portbebe ile birlikte kullanılmasıyla, bebeklere büyük konfor sunarken anne ve babalara çok yönlü bir hareket özgürlüğü sağlıyor. Bu dinamik şase, ‘’Easy Clip’’ sistemi ile bebeğinizi hiç rahatsız etmeden, onu otomobilden bebek arabasına veya bebek arabasından otomobile taşımanızı kolaylaştırarak, uzun ya da kısa yolculukları keyifli geziler haline getiriyor.

Inglesina bebek arabalarının Türkiye Distribütörlüğü, bebek gereçleri sektörünün güçlü firması Grup Baby tarafından yapılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT