Bebek Cildine Bübchen Kalkanı

Alışveriş Alışveriş Bebek Cildine Bübchen Kalkanı

Tarihler: 14 Şubat 2012 Salı ~ 14 Nisan 2012 Cumartesi

Firma: Bübchen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2012 ~ Nis 14, 2012

Almanya’nın en çok tercih edilen bebek bakım markası Bübchen, tamamen doğal içerikli ürünleriyle savunmasız bebek cildine siper oluyor. Kuruluğa, kızarıklığa geçit vermiyor...

Tanımadığı bir dünyaya girmenin şaşkınlığındaki bebek, farklı bir ortama uyum sağlamaya çalışırken, savunmasız cildi de bu yeni ortama ayak uydurmak için çaba sarfeder. Nestle bünyesinde 27 yıldır varolan Alman markası Bübchen, dış etkenlere karşı koruyucu özelliği tam olarak oluşmayan bebek cildine, doğal ve bitkisel içerikli ürünleriyle kalkan oluyor. Ph değeri ciltle dengeli, cildin kendi doğal korumasını destekleyen, alerji riskini minimize eden, cilt uyumu en yüksek düzeyde ürünleriyle, bebeklerin cilt koruması, Bübchen koruması altında…

Bebek ve çocuk şampuanlarından bebe yağlarına, nemlendirici sütten pişik kremine, bebek pudrasından bakım kremine, yıkama jelinden güneş kremlerine kadar tam 59 farklı ürünüyle annelerin ve miniklerin doğallığı için Türkiye’de Bübchen. Üstelik doğallığın, anne karnından başladığı bilinciyle de hamileler için duş jeli, masaj yağı ve bakım sütü bile mevcut Bübchen’in. Kızgın güneşin minicik bedenlere yaptığı zararlı etkisini karşı, güneş sütleri ve sprey de ürün gamında bulmak mümkün. Tabii, en hassas bebek cildi için üretilen Bübchen ürünleri, yetişkinler için de bulunmaz fırsat.

Almanya, Rusya ve Ukrayna’nın en çok tercih edilen bebek bakım ürünü, Bübchen marka ürünlere ulaşmak ise çok kolay. Markanın ürünlerine, marketler, bebek mağazaları, butikler, eczaneler ve kozmetik marketlerde rastlamak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT