Bebeklerinizin Giysilerine Kimyasallar Değmesin!

Alışveriş Alışveriş Bebeklerinizin Giysilerine Kimyasallar Değmesin!

Tarihler: 22 Mart 2010 Pazartesi ~ 19 Nisan 2010 Pazartesi

Firma: Ecos

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 22, 2010 ~ Nis 19, 2010
Yüzde 100 Ekolojik anti alerjik sıvı bebek deterjanı Ecos, artık Türkiye’de…

ABD, Fransa ve İngiltere’de on binlerce annenin memnuniyetle kullandığı anti alerjik bitki özlerinden yapılmış, bebekler, çocuklar ve hassas ciltli erişkinler için özel tasarlanmış Ecos Bitkisel Bebek Çamaşır Deterjanı artık Türkiye’de.

Alerjik hastalıklar, insan sağlığını hızla tehdit ediyor. Çocuklarda görülen alerjiler, ilerleyen yaşlarda üst ve alt solunum yolları ile bağışıklık sisteminde çeşitli sağlık problemlerine yol açabiliyor. Doğal temizlik ve sağlıklı ortamlar hazırlamak amacıyla kurulan Organik Temizlik Merkezi (OTM), yüzde 100 ekolojik anti alerjik sıvı bebek deterjanı Ecos’u annelerin kullanımına sunuyor.

Tamamen doğal hammaddelerle üretilen Ecos Bitkisel Bebek Çamaşır Deterjanı kesinlikle petrokimyasal ağartıcılar, amonyak fosfatlar, formaldehitler içermiyor. Optic parlatıcı içermemesi de cilt üzerinde alerjik etki bırakma ihtimali olan tüm maddelerden kaçınılmasının yanı sıra doğal PH içeriği ile maksimum hassasiyet sağlıyor.

Tüm çamaşırlarda rahatlıkla kullanılabilmesi ve yumuşatıcıya gerek duymayan özelliğiyle Ecos Bitkisel Bebek Çamaşır Deterjanı, ekonomik bir avantajı beraberinde getiriyor. 1,5 litre deterjan ile 50 yıkama yapılabiliyor. Ayrıca, soğuk sudan 70 dereceye kadar etkili olabilen Ecos Bitkisel Bebek Çamaşır Deterjanı böylelikle önemli bir enerji tasarrufu sağlıyor.

Ecos Bitkisel Bebek Çamaşır Deterjanı, www.biotemizlik.com, İstinye Park’daki Boyner Organik Pazarı ve tüm Tekzen mağazalarında satışa sunulmuştur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT