Bebelac’tan Bir İlk!

Alışveriş Alışveriş Bebelac’tan Bir İlk!

Tarihler: 15 Eylül 2009 Salı ~ 15 Ekim 2009 Perşembe

Firma: Bebelac

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 15, 2009 ~ Eki 15, 2009
Bebelac’tan Bir İlk!
Anne Eli İle Pişirilen Besleyici Bir Ürün: “Pişirilen Lezzetler”

Bebelac, yeni geliştirdiği Pişirilen Lezzetler Serisi ile bebeklerin sağlıklı büyümelerine yardımcı olmaya devam ediyor. 1.99TL deneme fiyatıyla satışa sunulan Pişirilen Lezzetler Serisi, annelere bebekleri için mama pişirmenin keyfini sunarken bebeklerin eksiksiz beslenmesine de destek oluyor!

Bebeklerin eksiksiz ve sağlıklı beslenmesi için ürünler geliştiren Bebelac, Türkiye’de ilk kez pişirilerek hazırlanan ve bebek beslenmesinde faydalı çeşitli tahılları içeren “Pişirilen Lezzetler Serisini” geliştirdi. Bebelac Pişirilen Lezzetler serisi sayesinde bebekler eksiksiz beslenirken, anneler de bebeklerine kendi elleri ile mama pişirmenin keyfini sürecek…

Yapılan araştırmalara göre Türkiye’de bebeklerin büyük çoğunluğu yetersiz ya da yanlış yöntemlerle besleniyor. Özellikle geleneksel yöntemlerle hazırlanan muhallebilerle beslenen bebeklerde demir eksikliğinden kansızlığa, vitamin ve mineral eksikliğine kadar pek çok sorun ortaya çıkıyor. Genel olarak bakıldığında Türkiye’de çocukların yüzde 50’sinde demir eksikliğine bağlı kansızlık, yüzde 15’inde çinko eksikliği, yüzde 19’unda A vitamini eksikliği, yüzde 60’ında B6 vitamini eksikliği yüzde 43’ünde C vitamini eksikliği, yüzde 21’inde E Vitamini ve yaygın olarak da iyot eksikliği eksikliği görülüyor.

Bebeklerin doğru ve yeterli beslenmesine destek olmak için ürünler geliştiren Bebelac’ın yeni ürünü Pişirilen Lezzetler Serisi, içeriğinde bulunan çeşitli tahıllar sayesinde sindirimi kolaylaştırıyor, kalsiyum sayesinde kemik gelişimini destekliyor, içerdiği mineraller ile de bebeklerin sağlıklı büyümesine yardımcı oluyor. Bebek sütü içeren Bebelac Pişirilen Lezzetler Serisi sadece su kullanılarak kolayca hazırlanabiliyor.

Bebelac, tüm annelerin bebekleri için kendi elleri ile besleyici mama hazırlayabilmeleri için pirinçli, ballı-pirinçli, muzlu-pirinçli, armutlu-pirinçli gibi 4 farklı çeşitteki Pişirilen Lezzetler Serisini 1,99 TL gibi uygun bir fiyatla satışa sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT