Beklenen Büyük Playskool İndirimi Başladı!

Alışveriş Alışveriş Beklenen Büyük Playskool İndirimi Başladı!

Tarihler: 20 Nisan 2012 Cuma ~ 15 Mayıs 2012 Salı

Firma: Playskool

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2012 ~ May 15, 2012

Miniklerin ilk adımlarını birlikte attıkları İlk Arabam, Amerika’da Yılın Oyuncağı seçilen Yaramaz Toplar ve daha pek çok Playskool ürünü %25’e varan indirimlerle 15 Mayıs’a kadar sizleri bekliyor!

80 yılı aşkın süredir tüm dünyada milyonlarca anneyi bebekleri için en güvenilir ürünlerle buluşturan Playskool’un gelenekselleşen büyük indirim kampanyası 15 Nisan'da başlıyor! Bebekleri eğlendirirken gelişimlerine de destek olan Playskool ürünleri 15 Nisan - 15 Mayıs arasında %25’e varan indirimlerle satışta olacak.

Miniklerin ilk adımlarını atarken en büyükyardımcısı İlk Arabam; Amerika’da bu yıl TOTY tarafından Bebek Oyuncakları kategorisinde “Yılın Oyuncağı” seçilen Yaramaz Toplar, miniklerin üzerinde zıplayarak eğlendikleri İlk Bisikletim ve daha pek çok Playskool ürünü 15 Nisan itibariyle %25’e varan indirimlerle tüm anneleri bekliyor!

Bebeklerin gelişim süreçlerine ve ilgi alanlarına yönelik olarak tasarlanan Playskool ürünleri, bebekler için eğlenceyle fiziksel ve zihinsel gelişimi bir araya getiriyor. Şimdi %25’e varan indirimlerle anneler, Playskool’un sıcacık dünyasını bebekleriyle buluşturabilecek. Playskool ürünleriyle ilgili detaylı bilgiye www.playskool.com.tr ‘den ulaşabilirsiniz.

Playskool ürünlerinde başka neler mi var?

• Bir sarılışla ışıldayan, bebeklerin gece boyunca arkadaşı olan Ninnili Uyku Arkadaşım;
• İtilince içindeki topları fırlatan ve minikleri emeklemeye teşvik eden Çuf Çuf Tren;
• Annelerine yardımcı olmak isteyen minikler için konuşan, şarkı söyleyen Konuşkan Süpürgem;
• Çocukların birlikte hem eğlendiği hem de yaratıcılıklarını geliştirdiği Bay/Bayan Patates Kafa ve daha pek çok Playskool ürünü anneleri bekliyor!

Kampanya 15 Mayıs 2012 tarihine kadar kampanyaya katılan satış noktalarında geçerli olup, stoklarla sınırlıdır. Başka bir promosyonla birleştirilemez ve Hasbro Oyuncak A.Ş. tarafından ithal edilen Playskool ürünlerini kapsar.
Ürünlerin sadece tavsiye edilen perakende satış fiyatında indirim yapılmıştır. Perakende satış fiyatları, satış noktaları tarafından bağımsız olarak belirlendiğinden satış fiyatları farklılık gösterebilir.
Kampanya'ya ilişkin ayrıntılı bilgi www.playskool.com.tr'de yer almaktadır.

Neden Playskool?

Bebeğimin En İyi Arkadaşı…
Bebeğin hızla değişen gelişim süreçlerine ve ilgi alanlarına yönelik olarak tasarlanan Playskool ürünleri, bebekler için eğlenceyle fiziksel ve zihinsel gelişimi bir araya getiriyor. Güvenilir ürünleriyle Playskool, bebeklerin dokunma, duyma, görme duyularını, hareket kabiliyetlerini, el becerilerini ve yaratıcılıklarını geliştirirken, onların sebep-sonuç ilişkisi kurma, problem çözme gibi bazı temel yetenekler kazanmasına da yardımcı oluyor.

Bebekler ile ilgili her konuya anne duyarlılığı ile yaklaşan Playskool, bebeklik dönemi boyunca onun gelişimine katkıda bulunacak en doğru ürünleri sunmak için çalışmaların hızını hiç kesmedi. 1928’de bu yolculuğa başladığı günden beri, bebeklerin iyi vakit geçirmesini sağlarken zihinsel, bedensel ve sosyal gelişimine de yardımcı olan ürünler birçok güvenlik testinden geçiriliyor.

Playskool bu bilinçle hareket ederek, bebeklerin doğdukları andan itibaren tüm gelişme süreçlerinde bebeklerin ve annelerin yanında. Masum masum yataklarında uyurken, emeklemeye başladıklarında, yürürken, eğlenirken, her gün durmadan büyürken Playskool onlar için farklı seçenekler sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT