Belirgin Kaşlar İçin Max Factor Tek Yardımcınız!

Alışveriş Alışveriş Belirgin Kaşlar İçin Max Factor Tek Yardımcınız!

Tarihler: 17 Kasım 2011 Perşembe ~ 17 Ocak 2012 Salı

Firma: Max Factor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 17, 2011 ~ Oca 17, 2012

Belirgin kaşlarla sahip olacağınız güçlü bir ifade için tek yardımcınız Max Factor!

Yeni sezonun en yeni ve en etkileyici trendleri arasında kaşları belirginleştirerek etkileyici ve güçlü bir görünüm elde etmek yer alıyor. Güçlü bir ifade yaratmanın başlangıç noktası ise elbette ki kaşlar...

Kaşlarınıza bu gücü katmanız için ise en büyük yardımcınız kaş kalemleri olacak. Bu büyüleyici görüntüyü elde etmenizin ise birkaç ufak püf noktası var. Öncelikle ten ve saç renginize uygun renkte bir kaş kalemi seçmelisiniz. Max Factor’un farklı renkteki kaş kalemlerinden size uygun olanını seçebilirsiniz. Göz makyajınızın diğer başrol oyuncuları ise yine Max Factor’den.

Güçlü bir ifade için Max Factor Global Kozmetik Yaratıcı Tasarım Direktörü Pat McGrath, “Kaşlarınızı güçlü ve taranmış olarak kullanmak istiyorsanız, kaşları yumuşak bir yay biçiminde şekillendirmek için Max Factor kaş kalemi kullanın, daha sonra Max Factor göz kalemi ile renklendirin ve belirginleştirin” diyor ve şöyle devam ediyor:

“Cildinize, tamamen kapatıcı özelliğe sahip ve cilt tonuna uyum sağlayan Max Factor Second Skin uygulayın. Herhangi bir gölge ya da kusuru kapatmak için Max Factor Mastertouch Concealer ile rötuş yapın”.

Daha sonra, göz kapaklarını sezonun trendi olan doğal tonlar ile hafifçe vurgulayın diyen Pat McGrath, Burnt Bark ya da Golden Bronze tonunda Max Factor Earth Spirits tekli far kullanmanızı ve son olarak birkaç kat halinde Max Factor False Lash Fusion Maskara ile kirpiklerinize ekstra hacim ve uzunluk kazandırmanızı öneriyor.

Max Factor ürünleri ve tavsiye edilen satış fiyatları:

Max Factor kaş kalemi: 36,90 TL
Max Factor göz kalemi: 24,90 TL
Max Factor Second Skin fondöten: 60,90 TL
Max Factor Mastertouch Concealer: 46,90 TL
Earth Spirits Eye Shadow tekli far : 37,90 TL
Max Factor False Lash Fusion Maskara: 49,90 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT