Belle Atasay’dan Modern Kadına

Alışveriş Alışveriş Belle Atasay’dan Modern Kadına

Tarihler: 11 Kasım 2011 Cuma ~ 11 Ocak 2012 Çarşamba

Firma: Belle Atasay

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 11, 2011 ~ Oca 11, 2012

Belle Atasay 2011-2012 Sonbahar Kış koleksiyonu ile mutlu, dinamik, özgür ve stil sahibi kadınların vazgeçemeyeceği dört yeni koleksiyona imza attı.

Takıda modanın öncüsü Atasay, dünya moda eğilimlerini Belle Atasay koleksiyonu ile birbirinden özel takılara dönüştürüyor. Duygusal, hayatın tadını çıkaran, kendine güvenen, kişilik sahibi, modayı yakından takip eden ve kendini özgürce ifade edebilen şehirli kadının imzası, Belle Atasay’ın 2011-2012 Sonbahar Kış koleksiyonunda hayat buldu. Celeb-Nation, Zoom On Fashion, Extra Ordınary ve Front Row olmak üzere dört konseptten oluşan koleksiyon Özgül Sokullu koordinasyonundaki Atasay tasarım ekibi ile Özlem Süer danışmanlığında yorumlandı.

“Celeb-Nation”
İçindeki çocukla yaşayan kadınlara...

Belle Atasay, hayatın her saniyesini kutlama tadında yaşayan, renkli, dinamik, mutlu olmayı kendine misyon edinen kadınlar için “Celeb-Nation” temasını hazırladı. “Celeb-Nation”, içindeki çocukla mutlu yaşayan kadınlar için…

“Zoom On Fashion”
Zerafeti ayrıntılarda arayan kadınlara…

“Zoom On Fashion”, detayları önemseyip, yalın ve minimal kombinleri birleştirebilen, kendi zevkine uyarlayabilen kadınlar için tasarlandı. Üniforma etkisi yaratan iş hayatının monotonluğunu, üzerinde taşıdığı sıra dışı kesimlerle renklendiren aktif şehir kadınlarına hitap ediyor. “Zoom On Fashion”, kendine zaman ayıran, özgün ve şehrin nabzını tutan kadınların ruhunu yansıtacak.

“Extra Ordinary”
Kişisel aydınlanmanın peşinde koşan özgür ruhlu kadınlara…

Belle Atasay, “Extra Ordinary”i, çoklu kültürlerden etkilenen, dingin ve bir o kadar da renkli kadınlar için hazırladı. Her anını içsel huzur ve mutluluğu aramaya adamış, özgür ruhlu kadınlar, “Extra Ordinary” ile geleneksel ve egzotik kültürlerin modernizmle harmanlayacak.

“Front Row”
Stil sahibi kadınlara…

Belle Atasay, antik dönem parçalarının, vintage objelerin öne çıkıp günümüze adapte olan ihtişamlı bohem kokusunu üzerinde taşımak isteyen kadınlar için “Front Row” koleksiyonunu hazırladı. Güçlü, stiline güvenen, özgün parçalarla fark yaratan kadınların yeni gözdesi “Front Row” olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT