Belllona`dan Modern Bir Tasarım: Tiamo

Alışveriş Alışveriş Belllona`dan Modern Bir Tasarım: Tiamo

Tarihler: 15 Ekim 2007 Pazartesi ~ 19 Ekim 2007 Cuma

Firma: Bellona

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2007 ~ Eki 19, 2007
BELLONA’DAN MODERN BİR TASARIM: TİAMO

Ev modasının öncüsü Bellona, özgün tasarımlarıyla farklılaşan yeni ürün konseptleri ile dekorasyona yön vermeye devam ediyor. Bellona’nın son gözdesi Tiamo koltuk takımı, modern tasarımı yanında deri ve kumaş birleşiminin en güzel temsili olarak beğeniye sunuluyor.

Ev modasının öncüsü Bellona, dinamik, canlı ve modern dekorasyon yaklaşımı ile oluşturduğu Bellona dünyasına yeni ürün gruplarını eklemeye devam ediyor. Özgün modelleri, göz kamaştıran bir uyum içinde tek çatı altında sunarak, ev dekorasyonu alışverişlerinde tüketiciye büyük kolaylık sağlayan Bellona, son olarak yeni tasarımı Tiamo Koltuk Takımı’nı beğeniye sunmaya başladı.

Geniş mekanlar için tercih edilebilen Tiamo koltuk takımı, üçlü ve ikili koltuğu, iki şık berjeri ile salonlarda dekorasyon modasını modern tarzla yaşatmak ve farklılık oluşturmak isteyenlere sesleniyor. Zarif çizgiler eşliğinde deri ve kumaş uyumu ön planda tutuluyor. Tiamo’yu şıklıkla tamamlayan kırlentleri de çift taraflı deri ve kumaş olarak ayrı ayrı kullanılabiliyor.

Tiamo’nun oturma alanlarındaki yuvarlak ve iç bükey tasarımındaki modern çizgisine ayak kısımlarında kullanılan şık ve zarif taşlar eşlik ediyor.Tasarımı kadar konfor açısından da ayrıcalıklı bir performans sergileyen Tiamo, geniş oturma alanları ve rahat dokusu ile fark oluşturuyor. Tüm özelliklerin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü Tiamo, yatak olabilen üçlü kanepesi, sandığa dönüşebilen ikili koltuk opsiyonu ile de büyük kullanım kolaylığı sağlıyor. Modern tasarımı, rahatlığı ve opsiyonel kullanımı ile salonlarda farklılık oluşturan Tiamo koltuk takımı, Türkiye çapında 800’e aşkın Bellona bayisinde tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

www.bellona.com.tr
Tüketici hattı: 444 33 99

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT