Bellona`dan Yüzde 40 İndirim ve Hediye Seçenekleri

Alışveriş Alışveriş Bellona`dan Yüzde 40 İndirim ve Hediye Seçenekleri

Tarihler: 10 Aralık 2007 Pazartesi ~ 12 Aralık 2007 Çarşamba

Firma: Bellona

Telefon: 444 33 99

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 10, 2007 ~ Ara 12, 2007
BELLONA’DAN YÜZDE 40 İNDİRİM ve HEDİYE SEÇENEKLERİ
Ev modasının öncüsü Bellona, yüzde 40 indirimleri ve hediye seçenekleri ile sonbahara damgasını vuruyor.

Ev dekorasyonunda ihtiyaç duyulan tüm ürünleri modern ve fonksiyonel tasarımlar ile buluşturan Bellona, evini yenilemek isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Bellona, yatak, baza, kanepe, oturma grupları, yatak odası, yemek odası ve genç odası gibi ürün gruplarına yönelik yüzde 40 indirim kampanyası başlattı.

Bellona indirim kampanyası yalnızca panel ürünler ile de sınırlı değil. Yorgan, yastık, nevresim’den yatak örtüsüne kadar geniş bir yelpazeye sahip olan ev teksitili ürünlerinde de 20’lik indirim fırsatı sunuyor. Positive Life, Kristal ve Carisma halı serisi ve yatak odası seti alanlara Bellona, kampanya dahilinde ayrıca elektrikli süpürge de hediye ediyor.

Kampanya süresince Bellona, evlerini yenilemek isteyenlere büyük ödeme kolaylığı da sağlıyor. Kampanya Axess karta özel, peşin fiyatına vade farksız 12 taksit veya vade farklı 24 taksit imkanı ile hayata geçiriliyor.

Bellona’nın büyük indirim kampanyası yılbaşına kadar geçerli olacak. Bellona’nın sürprizler ile dolu cazip fiyat avantajları ve hediyelerinden yararlanmak isteyenler, Türkiye çapında 800’e yakın Bellona bayisine uğrayabilirler...

www.bellona.com.tr
Tüketici hattı: 444 33 99

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT