Bellona Gardenia ile Ev Modası Bahçelere Taşınıyor

Alışveriş Alışveriş Bellona Gardenia ile Ev Modası Bahçelere Taşınıyor

Tarihler: 07 Nisan 2008 Pazartesi ~ 12 Nisan 2008 Cumartesi

Firma: Bellona

Telefon: Tüketici hattı: 444 33 99

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 7, 2008 ~ Nis 12, 2008
Bellona Gardenia ile Ev Modası Bahçelere Taşınıyor
Mobilya ve dekorasyonda ev modasının öncülüğünü üstlenen Bellona, birbirinden şık modellerden oluşan “Gardenia Bahçe Mobilyası Koleksiyonu” ile ilkbahara merhaba diyor. Bellona Gardenia, modern tasarım ve rahatlığı yaşatacak yeni modelleri ile ev modasını açık havaya taşıyor.

Kendine özgü başarılı ve modern tasarımları ile “Ev Modası”nın öncülüğünü üstlenen Bellona, değişen yaşam koşullarına göre çizgisini, ürünlerini ve hizmet anlayışını sürekli geliştirerek ev dekorasyonunda iç ve dış mekanlarda yeni trendleri belirlemeye devam ediyor. Bellona’nın baharın gelmesi ile evdeki konforu balkon, teras ve bahçelere taşıyan yeni Gardenia bahçe mobilyaları serisi, modern tasarımının yanında sunduğu rahatlık ile de keyifli sohbetlere davetiye çıkartıyor.

Bellona Gardenia bahçe mobilyaları, estetik çizgilerin ön planda tutulduğu birbirinden şık 6’sı kolaksiyona yeni eklenen ürün ile toplam 11 modelden oluşuyor. Krem, kahve, beyaz ve sarıdır en güzel tonlarını yansıtan Gardenia, doğaya uyumlu tasarımı ile göz doldururken dış mekanlarda dekorasyon anlayışına da farklı bir soluk getiriyor.

Dekoratif çizgisinin yanında ergonomik ve fonksiyonel yapısı ile büyük kullanım kolaylığı sağlayan Gardenia, çevre dostu üretimi ile de dikkat çekiyor. Uv ışınlarına, mikroorganizmalara, vücut tuzu, güneş yağı ve deniz suyu gibi dış etkenlere karşı dayanıklı modeller, aynı zamanda herhangi bir toksit madde içermiyor. Şık tasarımı ve oturma rahatlığının yanında kolayca temizlenebilme özelliği taşıyan Gardenia, tercihe göre hem iç hem dış mekanlarda rahatlıkla kullanılabiliyor.

Bahara keyifle girmenin mutluluğunu yaşatan, konfor ve şıklığın adresi Gardenia Koleksiyonu, bahçe ve balkon düşkünlerine özel her zevke ve her tür mekana uygun alternatifleri ile Türkiye genelinde 800’e yakın Bellona bayisinde beğeniye sunuluyor.
www.bellona.com.tr
Tüketici hattı: 444 33 99

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT