Bellona Halı Life Serisi ile Evlerde Yeni Bir Hayat

Alışveriş Alışveriş Bellona Halı Life Serisi ile Evlerde Yeni Bir Hayat

Tarihler: 18 Haziran 2007 Pazartesi ~ 21 Haziran 2007 Perşembe

Firma: Bellona

Telefon: 444 33 99

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 18, 2007 ~ Haz 21, 2007
BELLONA HALI LIFE SERİSİ İLE EVLERDE YENİ BİR HAYAT

Ev modasını öncüsü Bellona, ev dekorasyonuna yön veren her tür ürünü zevkli tasarımlarla buluştururken, evlere yeni bir soluk getiren yeni halı koleksiyonu Life ile çok özel bir koleksiyon sunuyor.

Ev modasının öncüsü Bellona, halı ürünleriyle de evleri farklı ve şık konseptler ile buluşturmaya devam ediyor. Salondan mutfağa, banyodan yatak odasına kadar evin her köşesine şıklık katan Bellona, özgün bir yaklaşım ile tasarladığı Life Koleksiyonu ile modernden klasiğe her zevke göre dekoratif seçenekleri ile evleri uyum içinde tamamlıyor. Özel olarak tasarlanan Bellona Life halılar, capcanlı renk ve tasarım alternatifleri ile mekanlarda keyif ve konfor yaratıyor...

Bellona Life Koleksiyonu, zengin ve büyüleyici desen seçenekleri ile birbirinden şık ve dekoratif 13 farklı modelden oluşuyor. Kırmızıdan sarıya, turuncudan yeşile capcanlı renkleri ile de evlerin havasını değiştiren Life, yaşam tarzlarını mekanlara yansıtıyor.

Simetrik ve asimetrik çizgide kare, dikdörtgen, yuvarlak, geometrik ve çiçekli desenleriyle mobilyalara bütünlük kazandıran Bellona Life Serisi, kumaş dokusundaki üstün kalite, değişik boyut çeşitleri ve kullanım kolaylığı ile bir halıdan daha fazlasını yaşatıyor.

Mekanlara modern, canlı, enerjik bir hava katan Life Koleksiyonu ile evlerde yeni bir hayata merbaba demek isteyenler Türkiye çapında 800’ü aşkın Bellona bayisine uğramaları yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT