Bellona Halilar, Evleri Şıklık ve Uyum ile Buluşturuyor

Alışveriş Alışveriş Bellona Halilar, Evleri Şıklık ve Uyum ile Buluşturuyor

Tarihler: 29 Mayıs 2006 Pazartesi ~ 31 Mayıs 2006 Çarşamba

Firma: Bellona

Telefon: 0 800 361 89 86

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2006 ~ May 31, 2006
BELLONA HALILAR, EVLERİ ŞIKLIK VE UYUM İLE BULUŞTURUYOR...
Bellona Halı her mekan için farklı çözüm ve dekoratif modelleriyle uyum ve şıklığı birleştirerek, ortama keyif ve konfor katıyor...

Ev modasının öncüsü Bellona, halı ürünleriyle de evleri farklı ve şık konseptler ile buluşturuyor...

Salondan mutfağa, banyodan yatak odasına kadar evin her köşesine şıklık katan Bellona, minimalist yaklaşım ile tasarladığı dekoratif halı çeşitleriyle, modernden klasiğe her zevke göre ürün sunuyor... Özel olarak tasarlanana Bellona halılar, capcanlı desen, renk ve tasarım alternatifleri ile mekanlarda keyif ve konfor yaratıyor...

Simetrik ve asimetrik çizgide kare, dikdörtgen, yuvarlak, geometrik ve çiçekli desenleriyle mobilyalara bütünlük kazandıran Bellona Halı, kumaş dokusundaki üstün kalite, değişik boyut çeşitleri ve kullanım kolaylığı ile bir halıdan daha fazlasını evlere taşıyor...

0 Mobilya ve halı arasında uyumu yakalamak isteyenler için Bellona oturma gruplarının kumaş desenleriyle bütünleşen Bellona halıları, farklı seçenekleri ile tüketicilerine alternatifler sunuyor.

Eğlence, neşe, mutluluk saçan desenler ile evlere modern, canlı ve enerjik hava katan yeni koleksiyon, Positive Life, Energy ile, Elegance; Joyful, Egos, Funny modelleri ile, Carisma serisi Ceremony’deki ağırlığı ile, Kristal serisi Papatya, Miami, Tuana çeşitleri ile, Bellona koltuk ve kanepelerin kumaşlarına uyum sağlayan ürünlerden oluşuyor.

Bellona Halı, yatak odaları için Romeo, banyolar için Fantasia serisindeki Bonnie, Julia, Eros modelleri ile sıcacık renk ve neşeli tasarımları kalpli, çiçekli ve yuvarlak desenler ile buluşturuyor.

Evin sıcaklığını Bellona ile tamamlamak ve mekanlarda uyumu yakalamak isteyenler için Bellona Halı ürünleri Axess karta özel peşinatsız ve vade farksız 18 taksit imkanı ile Türkiye çapında 800’ü aşkın Bellona bayisinde satışa sunuluyor.
www.bellona.com.tr
Tüketici Hattı: 0 800 361 89 86


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT