Bellona Paradise: Mobilya`dan Çok Daha Ötesi

Alışveriş Alışveriş Bellona Paradise: Mobilya`dan Çok Daha Ötesi

Tarihler: 21 Mayıs 2007 Pazartesi ~ 23 Mayıs 2007 Çarşamba

Firma: Bellona

Telefon: 444 33 99

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2007 ~ May 23, 2007
BELLONA PARADISE: MOBİLYA’DAN ÇOK DAHA ÖTESİ

Ev modasının öncüsü Bellona, ev dekorasyonuna yön veren yaklaşımını 2007’de de hızla sürdürüyor... Bellona 2-6 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen İMOB 07 Fuarı’nda yeni ürün gruplarını tanıtırken, ilk kez sergilediği yeni tasarımı Paradise Koltuk Takımı büyük ilgi gördü.

Ev Modasının öncüsü Bellona, dinamik, canlı ve modern dekorasyon yaklaşımını ile yarattığı Bellona dünyasında yeni ürün gruplarında yansıtmaya devam ediyor. Özgün modelleri göz kamaştıran bir uyum içinde tek çatı altında sunarak, tüketiciye ev dekorasyonu alışverişlerinde büyük kolaylık ve yenilik sağlayan Bellona, son gözdesi Paradise ile dekoratif tasarım ve fonksiyonellikte sınır tanımıyor...

Bellona’nın yeni ürünü Paradise; modern tasarımı, üstün mobilya kalitesi, baharın en güzel renklerini yansıtan çiçekli motifleri ve fonksiyonel kullanımı ile bir koltuk takımından beklenen performanstan çok daha fazlasını sunuyor. Her tür özelliğin mükemmel bileşimini yansıtan ve salonlarda bahar havası estiren Paradise, isteğe göre şık koltuk takımı veya rahat bir köşe takımı olarak tercih edilebiliyor.

Paradise ile farklı zevklere göre; renk, desen ve kalitedeki kumaşlar ile özgün kombinasyonlar oluşturmak da mümkün...Ayrıca Paradise ürün gruplarında kullanılan kumaşların halıları da uyumu yakalamak isteyenler için üretiliyor. Köşe takımlarında krem ve kahverenginin ahengi , koltuk takımlarında ise baharı yansıtan yeşilin en güzel tonu ile kahverenginin gözkamaştıran uyumu en çok beğeni gören renkler arasında yer alıyor...Ayrıca koltuk kolları ve bazada , düz ve hasırlı deri kombin uygulamaları ise dekorasyonda modernlik ve estetiğin gizli detaylarını yansıtıyor.

Fonksiyonellikte de sınır tanımayan Paradise koltuk takımının ikili versiyonu sandık, üçlü koltuğu ise şık bir yatak olma özelliğine de sahip... Koltuk takımı ile aynı özellikleri taşıyan Paradise köşe takımının ayrıca uzanmalı ünitesi sağ veya sol tarafa monte edilebilecek şekilde tasarlanarak tercihe ve mekanın konumuna maksimum fayda sağlıyor. Dekoratif yastıkları ve rahatlığı tam olarak hissettiren yumuşak ve geniş oturma alanı ile Paradise, her detay düşünülerek tasarlandı. Yeni sezona yine yenilikleri ile yön veren Bellona, mobilyadan çok daha ötesini yaşatan Paradise Koltuk Takımı’nı Türkiye çapında 800’e yakın Bellona satın alma noktalarında tüketicisinin beğenisine sunuyor.

www.bellona.com.tr
Tüketici hattı: 444 33 99

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT