Bellona’dan Liza Rüzgarı

Alışveriş Alışveriş Bellona’dan Liza Rüzgarı

Tarihler: 14 Ağustos 2009 Cuma ~ 14 Eylül 2009 Pazartesi

Firma: Bellona

Telefon: 444 33 99

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 14, 2009 ~ Eyl 14, 2009
Bellona’dan Liza Rüzgarı

Ev modasının öncüsü Bellona, özel tasarımı Liza ürün grubunu tüketicinin beğenisine sunmaya başladı. Bellona’nın gözdesi Liza birbirini şıklıkla tamamlayan yatak odası, yemek odası ve koltuk takımı ile evlere yeni bir soluk getirecek kadar iddialı…

Ev modasının öncüsü Bellona, dinamik, canlı ve modern dekorasyon yaklaşımı ile yarattığı Bellona dünyasını yeni ürün gruplarında yansıtmaya devam ediyor. Modern tasarımlarını bir arada sunarak, tüketiciye ev dekorasyonu alışverişinde kolaylık sağlayan Bellona, son tasarımı Liza ürün grubu ile evlerin tüm ihtiyaçlarını eksiksiz bir şekilde tamamlıyor.

Sade ve modern çizgileri ustalıkla birleştiren ve zerafeti simgeleyen Liza’da dekorasyon ve fonksiyonellikte en ince ayrıntılara kadar her detay düşünüldü. Uyumun mükemmel bir performansa taşındığı Liza’nın gümüşlük, büfe ve ayna, vitrin, kitabeli masa ve sandalye üniteleri yemeklere daha da lezzet katmak için tasarlandı. Ayrıca Liza yemek odası; takımının vitrin ve gümüşlüğün içten aydınlatma sistemi ile şıklığın, kitabeli masası ile de fonksiyonelliğin en güzel örneğini oluşturuyor. Takıma uygun olarak tasarlanan ve döşemeli olarak dizayn edilen sandalyeler ise sırt kısmında rahatlık sağlaması için verilen uygun açı ile kullanım kolaylığı sağlıyor.

Liza Yatak Odası Takımı ise geniş 5 kapılı gardırobu, şifonyeri, zarif tuvalet masası ve aynası, kullanışlı komodin ve şık pufu ile bir yatak odasında ihtiyaç duyalabilecek tüm ürünleri bir arada sunuyor. Ünitelerinde kullanılan simli deri uygulaması ise takıma ve tüm panel mobilyalara mükemmel bir uyum ve parıltı sağlıyor. Ürün grubunu tamamlayan Liza Koltuk Takımı ise üçlü, ikili koltuk ve iki adet tekli koltuktan oluşuyor. Salonlarda şık mekanlar yaratmayı mümkün kılan Liza, koltuk kol döşemelerinde ve kırlentlerinde kullanılan simli deri uygulaması ile modern bir görünüm sergiliyor.

Ev modasına yön veren Bellona, evde kusursuz uyumu yaşatmak ve Liza ile farklılık yakalamak isteyenler için Türkiye çapında 800’e yakın bayisinde sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT