Benefit ile Renkli Bir Yaza Merhaba!

Alışveriş Alışveriş Benefit ile Renkli Bir Yaza Merhaba!

Tarihler: 23 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 23 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Benefit

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2011 ~ Haz 23, 2011

Benefit’in yeni ürünlerinden Cha Cha Tint’in mükemmel rengi ve Ring My Bella’nın kışkırtıcı kokusu Haziran ayı itibariyle sadece Sephora mağazalarında Benefit tutkunlarını bekliyor.

Cha Cha Tint Likit Dudak & Yanak Renklendiricisi

Denize giderken yanınızdan ayıramayacağınız makyaj dostunuz: Cha Cha Tint! Benefit’in eşsiz Tint serisinin bir devamı olan Cha Cha Tint, Benetint’in kırmızılığı ve Posietint’in pembeliğine ilave olarak mangonun sıcak tonu ile kozmetik tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

Sadece Sephora Mağazalarında satılacak serinin mango/şeftali tonlarındaki likit dudak ve yanak renklendiricisi Cha Cha Tint, tropik meyve tadı ve doğal tonuyla yüzünüze latin güneşini yansıtacak. Doğal görünüş ve şaşırtan kalıcılığı sayesinde dört mevsim boyunca tazelemeye gerek kalmadan gün boyu kullanabilirsiniz.

Fiyat 89.00 TL

Ring My Bella Parfüm, 30 ml

Benefit Crescent Raw parfüm serisinin yeni üyesi Ring My Bella, meyvemsi ve çiçeksi notalara sahip kalıcı formülüyle herkesi büyülüyor.

Bu baştan çıkarıcı parfümün üst notalarında pembe gül, papatya ve nilüfer, orta notalarında mısır yasemini ve zambak, alt notalarında ise beyaz paçuli, vanilya çiçeği ve beyaz mask bulunuyor.

Fiyat 99.00 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT