Benetton erkekleri, bu bahar modern ve şık

Alışveriş Alışveriş Benetton erkekleri, bu bahar modern ve şık

Tarihler: 25 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 11 Haziran 2009 Perşembe

Firma: Benetton

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2009 ~ Haz 11, 2009
Benetton erkekleri, bu bahar “modern” ve “şık”

United Colors of Benetton’un 2009 İlkbahar Erkek Koleksiyonu’nda, yaratıcı kombinler, renkler ve kültürel yansımalardan esinlenilerek hazırlanan ürünler ön plana çıkıyor. Modern ve şık detaylarla hazırlanan koleksiyon, erkeklere yepyeni bir klasik anlayışı sunuyor. Diz boyu yağmurluklar ve her ortama uygun pantolonlar, erkeklerin vazgeçilmez tercihleri arasında yer alıyor.

Japonların keskin ve sert çizgilerini New York’un minimalistliğiyle buluşturan koleksiyondaki rengarenk trikolar ile çizgili veya yıkamalı oxford gömlekler, dikkat çekici tasarımlar arasında yer alıyor. Pembe, kırmızı ve lila gibi canlı renkleri, antrasit ve kahverengi gibi koyu tonlarla kombinleyen koleksiyon; özel dokuma teknikleriyle üretilen parlak kumaşlar, koton, gabardin ve pike gibi kumaşlarla zenginleşiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT