Bernardo ile Sofralara Bahar Geliyor

Alışveriş Alışveriş Bernardo ile Sofralara Bahar Geliyor

Tarihler: 31 Mart 2008 Pazartesi ~ 06 Nisan 2008 Pazar

Firma: Bernardo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 31, 2008 ~ Nis 6, 2008
BERNARDO ile sofralara BAHAR geliyor…
Tasarımcılar tarafından 2008 trendi olarak belirlenen yeşil, fuşya, iris mavisi, sarı ve gümüş tonlarını taşıyan Bernardo ürünleri, canlanan doğanın enerjisiyle sofralara bahar getirecek…

Bernardo, sofra sanatındaki başarısını bu kez renklerle sergiliyor. Bu yıl modadaki trendlerden biri olan “ekolojik renkleri”i, pastel renklerle birleştirip İlkbahar Koleksiyonu’na yansıtan Bernardo ile evlerin enerjisi sofralardan değişmeye başlayacak…

Baharı simgeleyen ve tasarımcılar tarafından 2008 trendi olarak seçilen yeşil, Butterfly yemek takımında doğadaki birçok pastel tonla buluşuyor. Frezya, fuşya ve iris mavisinin yeşille etkileyici bir pastoral bütünlüğe ulaştığı Butterfly; 37 parça porselen yemek takımı, 24 parça çatal kaşık takımı, 6 amerikan servisi ve 6 adet bardağı ile 345 YTL yerine 195 YTL’den satışa sunuluyor.

Baharın getirdiği enerjiyle yaşamı dışarılara taşımak isteyenler ve yaza formda girmek isteyenler için Bernardo’da “bahar çözümleri” de var: Dünyaca ünlü İtalyan markası Ballarini’nin buharlı pişirme tenceresi. Yiyecekleri vitaminlerini koruyarak pişirmeyi sağlayan bu ürün; aynı zamanda sağlıklı, yağsız ve hafif yemeklerle formda kalmanın keyfini sunuyor. Ballarini buharlı pişirme tenceresi Bernardo mağazalarında 119 YTL yerine 79 YTL’den satılıyor. Besinlerin doğal tatlarıyla sofralara ulaşmasını sağlayan Ballarini ile “kaloride hafif lezzette ağır” yemekler hazırlanabiliyor.

Baharın getirdiği coşkuyu, yaşamdaki en özel anların tanığı olan sofralara da taşımak isteyenler, baharı müjdeleyen yüzlerce ürünün yer aldığı Bernardo mağazalarından ayrılmak istemeyecekler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT