Bernardo, İstanbul´u Mutfağınıza Getiriyor

Alışveriş Alışveriş Bernardo, İstanbul´u Mutfağınıza Getiriyor

Tarihler: 31 Ağustos 2010 Salı ~ 30 Eylül 2010 Perşembe

Firma: Bernardo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 31, 2010 ~ Eyl 30, 2010

Sofra tasarım uzmanı Bernardo, 2010 Avrupa Kültür Başkenti İstanbul’a özel hazırladığı “İstanbul” koleksiyonu ile göz kamaştırıyor.

SOFRA ve mutfak ürünleri konusunda lider marka Bernardo, 2010 Avrupa Kültür Başkenti ‘İstanbul’ için yepyeni bir seri ile iddiasını koruyor. Mutfakta vakit geçirmeyi seven, keyfine düşkün kullanıcılarına özel hazırladığı “İstanbul” serisi, İstanbul’un özel mimarisini ve kendine özgü etnik yapısını yansıtıyor.

İstanbul’un kültürel geçmişine ait öğeler modern bir şekilde yorumlanarak hazırlanan bu seri için, farklı ürün grupları bir arada yer alıyor. Şehir tarzına uygun renkler ve desenlerle tasarlanan ürünler içerisinde porselen, cam ve sofra tekstil ürünleri dikkat çekiyor.

Hem sofraları zenginleştirecek ürünler, hem de ev aksesuarlarını içeren seride, kadeh takımlarından masa örtüsüne; katlı kurabiyelikten vazoya kadar evinizin her köşesine uygun farklı aksesuarları beğeninize sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT