Beyazlatıcı ve Besleyici Diş Macunu İpana 3 Boyutlu Beyazlık Luxe

Alışveriş Alışveriş Beyazlatıcı ve Besleyici Diş Macunu İpana 3 Boyutlu Beyazlık Luxe

Tarihler: 18 Ocak 2012 Çarşamba ~ 18 Mart 2012 Pazar

Firma: İpana

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 18, 2012 ~ Mar 18, 2012

Etkili bir ilk izlenim bırakmak ve insanları etkilemek herkes için önemli. Bembeyaz, göz kamaştıran, kendine güvenli bir gülüş ise bunu başarmanın en önemli yollarından biri… İnsan iletişiminin yüzde 93’ünün sözlü olmadığı bu dönemde, yüz ifadeleri, mimikler, özellikle de sağlıklı bir gülümseme kendinizi ifade etmede, çok daha etkili… Bu nedenle sağlıklı diş ve diş etlerinin getirdiği bembeyaz bir gülümsemeye sahip olmak; kendinize olan güveninizi artırırmaya ve çevrenizdeki insanlar üzerinde daha iyi bir izlenim bırakmanıza yardımcı olur.

Kısaca güzel bir “gülüş” hayatımızı değiştirebilir. Özel ihtiyaçlara uzman çözümler sunan İpana’nın yeni “Beyazlatıcı” ve Besleyici” diş macunu Yeni İpana 3 Boyutlu Beyazlık Luxe ile dişlerindeki lekelenmelerden şikayet eden herkes güvenle gülümseyebiliyor. Sadece 14 günde, yüzey lekelerini yüzde 80’e kadar gideren Yeni İpana 3 Boyutlu Beyazlık Luxe’ün özel beyazlatıcı formülü sayesinde artık göz kamaştıran gülüşünüzle, çevrenizdekilerin övgülerine hazır olun! Üstelik Yeni İpana 3 Boyutlu Beyazlık Luxe, dişlerinizi beyazlatmakla kalmıyor aynı zamanda temel bakım mineraliyle diş minesini de besliyor ve güçlendiriyor.

Yeni İpana 3 Boyutlu Beyazlık Luxe’ün sağlıklı ve parlak bir gülüşü ortaya çıkaran lüks formülü sayesinde, sadece güzel görünen gözalıcı beyazlıkta dişlere sahip olmakla kalmayacak aynı zamanda benzersiz tadıyla da hoş bir fırçalama deneyimi yaşayacaksınız.

Daha etkili mükemmel beyazlatmanın 3’lü formülü ise yeni İpana 3 Boyutlu Beyazlık Luxe’ü, Oral-B 3D White Luxe diş fırçası ve Oral-B 3D White ağız çalkalama suyu ile kullanmak… Oral-B 3D White Luxe diş fırçasının ince kılları titreşir ve diş minesi yüzeyindeki lekeleri gidererek dişlerinizi sadece 14 günde daha beyaz yapar.

Oral-B 3D White ağız çalkalama suyu ise dişler fırçalandıktan sonra kullanıldığında bakteri plağı oluşumuyla mücadele eder ve diş çürümelerine karşı korumaya yardımcı olur. Diş ve diş etlerini bakteri plağına karşı koruyan

Oral-B 3D White ağız çalkalama suyu, ulaşılması güç bölgelerdeki bakteri plağını temizleyerek tekrar plak oluşumunu ve diş çürümelerini önler, ağızda temizlik ve ferahlık sağlar.

İpana 3 Boyutlu Beyazlık Luxe Beyazlatıcı ve Besleyici diş macunun tavsiye edilen satış fiyatı (75ml) 13,49TL TL.

Oral-B 3D White Luxe diş fırçasının tavsiye edilen satış fiyatı (titreşimli diş fırçası, ekstra yumuşak) 13,75 TL.

Oral-B 3DWhite Luxe ağız çalkalama suyu tavsiye edilen satış fiyatı (250ml) 8,90TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT