Bien Seramik Elhamra Sarayı’nın İhtişamını Evlerinize Getiriyor

Alışveriş Alışveriş Bien Seramik Elhamra Sarayı’nın İhtişamını Evlerinize Getiriyor

Tarihler: 27 Ekim 2011 Perşembe ~ 27 Kasım 2011 Pazar

Firma: Bien Seramik

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 27, 2011 ~ Kas 27, 2011

İspanya’daki Endülüs uygarlığı ve onu temsil eden efsanevi Elhamra Sarayı’ndan esinlenerek tasarladığı bu seri ile Bien Seramik, lüksü ve şıklığı tercih edenlere, huzuru ve rahatlığı yaşayabilecekleri ortamlar yaratan Elhamralı mekanlar öneriyor.

1001 gece masallarındaki rüya sarayların mekanlarınızdaki izdüşümü Elhamra serisi, adını, doğal çevreye uyumu, girift yapısı, farklı süslemeleri ile göz alıcı bir güzelliğe sahip, döneminin tüm ihtişamını yansıtan efsanevi saraydan alıyor. Bu saraylara layık özel seri, dijital teknolojiyle yaratılan 3 boyutlu ve dokulu görünümün en başarılı örneklerinden.. 30x60 cm ebadında; turkuvaz, açık turkuvaz ve beyaz renkte üretilen Elhamra serisine fonlarda aynı renklerdeki dekorlar eşlik ediyor. Elhamra, evlerinde saray tadında muhteşem mekânlar yaratmak isteyenler için eşsiz bir seçenek olarak kendini gösteriyor.

İleri teknoloji olanaklarını kullanarak birbirinden şık koleksiyonlara imza atan Bien Seramik, evinde spa, hamam veya termal tesis keyfi yaşamak isteyenler için ideal bir tercih olan Elhamra serisini, 3 boyutlu ve dokulu görünümün en başarılı örneklerinden biri olarak nitelendiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT